1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam önceden dedim Anlatımın güzel diye bir daha diyorum her ayrıntıya giriyorsun başkası olsa üşenir ama hocam maçları bir arada koysan tek tek çok geç oluyor
    malatyAdana!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - FENERBAHÇE

OPPONENT INSTRUCTIONS KOMUTLARI

MAÇ KONUŞMASI

Morali düşük oyunculara moral vermeye çalıştık

İLK YARI SONUCU

İstatistikler herşeyi ortaya koyuyor. Tek kale oynadılar, iyi direndik genede.

30.DAKİKA MOTİVASYON VE İSTATİSTİKLER

Bu dakikada ufak tefek taktiksel değişiklikler yaptım, sahaya yayılımı biraz daralttım, mentaliteyi ve alan daraltmayı tüm oyuncularda 2'şer kademe azalttım ve son 15 dakika başka pozisyon bulamadılar.

MAÇ SONUCU

10 kişi kaldıktan sonra oynamaya başladık. Güzel pozisyonlar yarattık ve gole yaklaştık ancak olmadı. Sylla'nın karşı karşıya kaçırdığı gol transfer söylentilerinin motivasyonunu nasıl olumsuz etkilediğine bir işaretti sanki.
    Kaptana yakışmayan bir maçtı, hem golde ıskaladı hemde kırmızı kart gördü ve gemiyi ilk o terketti.

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

Toure'ye Guiza'yı marke etme görevi verdim ki sırf onu tutsun diye oynatmıştım. Görevini çok iyi yaptı.
    Bizi orta saha dörtlüsünün kötü oyunu yıktı.

Alex'e o kadar önlem aldık genede maçın yıldızı seçildi. Aslında maçta iyi tuttuk ama 7 key pas atmayı başardı ve bu yüzden maın adamı seçildi.

TAKIM KONUŞMASI

MEDYA YORUMU

FENERBAHÇE'NİN GOLÜ (FM HEDİYESİ)

Sol kanatta ikili mücadelede Tosic'in şişirdiği top tıngır mıngır sekti, o kadar oyuncu izlerken topa en uzak adam koştu geldi vurdu gol oldu. Oyuncular adam markajına öyle bir dalmışlar ki topa bakmayı unutmuşlar

SYLLA'NIN KAÇIRDIĞI GOL

Normalde böyle pozisyonları affetmeyen, ligde gol krallığı yarışında açık ara önde olan Sylla'ya yakışmadı.
    Bir oyuncunun maç motivasyonu düşünce performansının nasıl olumsuz etkilendiğine güzel bir örnek.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

FM2009'da bugüne kadarki tüm oyunlarımda KASIM başı - OCAK sonu arası yönettiğim takımlarda bir düşüş oldu, her defasında!
    Bunun bir türlü önüne geçemedim. Forumda benimle aynı dertten muzdarip başka arkadaşlar olduğunu da öğrendim geçenlerde.

İşte 31 Ekimden bu yana maç sonuçları:

Ligin en golcü takımıyken, bu dönemde son 10 maçın 5'inde gol bile atamadık. Sadece bizimle birlikte 1.ligden çıkan 2 takımı yenebildik.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TRANSFER SÖYLENTİLERİ DEVAM EDİYOR - SIRADAKİ OYUNCU TOURE !

İskenderun Demirçeliksporun genç yıldızlarına her geçen gün yeni talipler çıkmaya devam ediyor. Son olarak savunma oyuncusu Youssouf Toure Bank Asya 1.lig ve 2.lig takımlarının gözdesi oldu.

Bu sezon şuana kadar 9'u ilk 11'de toplam 11 maça çıkan genç savunmacı 1 gol kaydetmeyi başarırken, genel olarak sergilediği performansla forma şansını iyi değerlendirdi.

1.91 boyuyla hava toplarındaki etkinliğinin yanı sıra çokta hızlı bir oyuncu olan Toure, İDÇ Sporun gelecek vadeden gençleri arasında.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

ARA TRANSFER DÖNEMİ BAŞLADI

Süperligde ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir çalışmaya girdiler.
    Ligin yeni takımlarından İskenderun Demirçelikspor'da boş durmayarak ilk günden 3 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı.

İşte İskenderun DÇ Sporun yeni transferleri:

1- NECA (Ankaraspor)

2- UĞUR YILDIRIM (Ankaraspor)

3- DIEGO MIRANDA (Cerro Porteno)

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri