1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: İlk sezon uefa fenerbahçe nin şimdi sıra aston villa da

Hybrid View

ilk transferimiz ramires 750k peşin olmak üzere 6m ye kadromuza kattık işte profili
    maldonado josico ali selçuk gibilerini kulüplere önerdim ama alıcı çıkmadı buyuk ihtimalle pilot kulube yollıycam
    az para kaldı ucuza bi sol acık bulursam alıcam olmazsa ugurla idare edecez artık

ikinci ve son transferimiz alvaro pereira
    24 ay taksit 2,5 m ile kulubümüze imza attı

hazırlık dönemi böyle geçti alex performansıyla göz dolduruyor satmayı düşünüyordum ama beni kararımdan vazgeçirdi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin taktik transfer oyuncu seçimi hakkında yorumlar
    düşündüğüm dizilim bu zor deplasmanlarda başka bir taktik kullanmayı düşünüyorum
    Last edited by mourinho517 : 07.Temmuz.2009 at 23:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ŞL ön eleme 1. maç

ilk maçımızı güzel oyunla kazandık rakip zayıftı tabi.
    ŞL ön eleme 2. maç
    ramires milli takımdaydı.yerine gökhan emreciksin i koyduk adamlar güle oynaya orta sahayı gecti.şok yasadık.

güzel oynuyoruz ama gole ceviremiyoruz.sezo başı şampiyonlar liginde hedefi minimum gruptan cıkma olarak hedeflemistik böyle gidersek max gruplara kalma hedefi ile oynayacaz

Nesil
    2006
    Yer
    11

Dostum yanlış anlama, rabotnickiye evinde yeniliosan direk sil, hiç kasma

Mesaj Yetkileri