Serkan abi'ydi sanırım![]()
Serkan abi'ydi sanırım![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Oğuz yakınlık derecesi değişiyoMesela Burak beni 10dkda gaza getirdi ben Bursa'ya gittim
İzmir 1 saat pek sorun olmuyo.
Gelen arkadaşları unuttum. Serkan'a - Fatih'e - Baran'a - Erdi'ye - Yaşar'a - Çağdaş'a çok teşekkür ediyorum. Herkes çok iyiydi. Erdi biraz sessiz kaldı ama konuşmayı pek sevmediğini düşünüyoruz. Bidahaki sefere onun mekanlarında takılcaz bakalım o zaman susacakmıGelmeyen arkadaşlarada tek söyleyeceğim çok iyi ortamı kaçırdınız. İzmir'de olup gelmeyenler vardı.
Eli yalamak ile nişan almak arasında ne alaka var yahu![]()
Last edited by Uchiha Itachi : 08.Temmuz.2009 at 02:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok güzel bi buluşma olmuş![]()
İzmir'de olduğum sürece gelirim, İzmir'de değilsem manevi destek olurum size.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sen bizim için Aydın'dan İzmir'e gelirsin de biz senin için kuşadasına mı gelmeyiz İsmail abiÜstelik İzmir'de olup gelmeyenler bile varken.Ama Serkan abiyle gelirsek biz buradan kayboluruz
(bkz: Ps Salonu)
![]()
Ya Kuşadası benim mekan.Oralarda çok takıldım ben, birşey olmaz.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ne yemişiz yahu, daha doğrusu ne yemişim yahu, beni niye ön plana aldın Yaşar?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=3hbPFrLKifY[/YOUTUBE]
"YÜCE ATATÜRK"
Abi kabile Reisi sensin ondanAyrıca Maşallah yani İsmail abiden bekliyordum ama tezgahı bitiren sen oldun
![]()
Kahvede otururken çektiğimiz 2 video artık yarına.Orada rüzgar olmadığı için konuşmalar iyi. Piştinin son elini ve genel olarak çektiğimiz 5 dakikalık video var.
Son eli koyacağım ki nasıl çirkefleşmediğimi, sonucu kabullendiğimi görsün üyelerimiz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Resimler güzel, videolar da öyle![]()
(/s)
Evet bana kağıt çalıyor diyenler kendilerine baksın. İsmail ilk benim ele bakıyordu zaten kendisinin yerine.
Sansürlenecek yerler mutlaka vardır, sonuçta sitede küfür yasak, bir yerlerde geçmişti sanırım.Ama bendeki oynatıcılarda ben ses alamadım, bu nedenle dinlemeden yüklüyorum, artık kısmetimize ne çıkarsa...
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Harika bir bulusma olmus
metropol tilkisi Baran![]()
Gerçekten harikaydı.Sevgilimden yeni ayrıldım bu yüzden bir kaç gündür bir durgunluk vardı üzerimde.Ama sağolsunlar bugün baya güldüm ve eski halime döndüm.Özellikle Serkan abi ve İsmail abi yaşları büyük olmasına rağmen hepimiz asker arkadaşı gibiydik![]()
Özellikle Serkan abi'ye değinmek istiyorum.Böyle saman altından su yürüten birini görmedim benBizi Ps salonuna götürürken bi ara tenhalara götürmeye çalıştı
Allah'tan İsmail abinin olduğunu farkettide kurtulduk
Bir olaya daha değinicem hesap öderken bir şey dikkatimi çekti.Hesabı tam hatırlamıyorm ama hesabın 2 katı para çıktı bizden.Hesap ödemek için herkezin gönlü çok boldu gerçekten.Hani ödemekten kaçan kurnaz insanlar vardır ya, tam tersine bütün kardeşlerim ve abilerim hesabı kimseye ödetmemeye çalıştılar.(Serkan abinin ödeyeceğini bilseydim bir tost'da ben yerdim
)
Serkan abi sen buluşmaya atlet şortla gitmicekmiydin t-shirt gördüm üstünde
Güzel buluşma olmuş eğlenebilmişseniz ne güzel.
Ben size bedava tur yaptım işte, bir daha da yapmam.
Ben ufaklıklara zaten hesap ödetmeyecektim, daha doğrusu hala emin değilim ama kredinin yatma ihtimali vardı, Ziraat bulsam, kimseye ödetmezdim yatmış olmanın verdiği sevinçle ama bulamadım.Bir de onu arayalım desem, herhalde dalardınız bana.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"