1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: "Bir Türk Gladyatör Hikayesi" 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Default Kariyeriniz Onaylanmistir.

Basarilar dilerim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

İşte Roma klübüne gelenler ve gidenler...

Pisculichi'yi takıma yarar sağlayacağını düşündüğüm için aldım.Hücum yollarında belki daha fazla katkı sağlar diye düşünmüştüm. Ama benim için şu anda bi hayal kırıklığı.Lequi ve Owomoyela'dan memnunum.İstediklerimi verebildiler geçen zamana kadar. AbouTrika'da De Rossi'nin gidişinden dolayı yerini doldurcağından emin olduğum bir transfer.

Hazırlık Maçları ;

Hazırlık maçlarındaki tek golümü Albecete maçında frikikten yedim Rakiplerin bize göre kolay olduğu için bi ölçü saymıyorum hazırlık maçlarını.

....

İtalya Süper Kupası ;

Inter maçında çok direndik ve çok şehit verdik.Totti'nin 2 maçta bir sakatlanmasına anlam vermiş değilim.Forvet sıkıntım yüzünden yaşlı kurt Montella'yı denemek istedim ama o da başarılı olamadı.Uzatmaların son anına kadar savaştık ama 99.dk'da yediğimiz gol bizi tamamen yıktı ve kupayı kaptırdık.

...

Serie A 1.hafta

İlk haftaya Torino beraberliği ile başladık. Totti yine sakatlandı.Penaltıyı Pizarro kullandı ve kaçırdı.Dicek fazla bişi yok

....

Serie A 2.Hafta

Catania'ya galibiyeti yüzleri güldürdü.Totti sakatlanmadı Baptista formunun zirvesindeydi böylelikle galibiyet geldi.

....

Şampiyonlar Ligine direkt katılıyoruz ve grubumuzda Barcelona Steaua ve Shaktar Donetsk var.Zor bi grup gibi..

Şamp.Ligi 1.Hafta

Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçımızda Barcelona'yla evimizde berabere kaldık. Tamamen kontrollü geçen maçta golleri 2 defans oyuncusu attı

....

Serie A 3.Hafta

Baptista'nın tek golüyle deplasmanda galibiyeti kaptık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Serie A 4.Hafta

Yaklaşık 82 dk savunma yaptım oyuncularım bitap düştü ama Milan galibiyetiyle moraller yerinde

...

Serie A 5.Hafta

Marco D'allessandro...Altyapıdan gelen biri.Forvet hattında sıkıntı çektiğim bi zamanda golünü atıp takımına galibiyeti getirdi...

5.Hafta Sonunda Serie A'ya genel bakış

....

Şamp Ligi 2.Hafta

2 takımın etkisiz oyunu beraberliği getirdi.Biz zaten alıştık artık

...

Serie A 6.Hafta

Etkili oynayan bizdik ama son dakika golüne engel olamadık...

Mesaj Yetkileri