1 ile 30 arası toplam 632 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ben Burak'ın çok yararlı olacağını düşünüyorum çok yetenekli ve hırslı bir futbolcu.İstanbul onu bozmaz ise Milano'ya kadar yolu var.Umarım ibrahim akın 'da kendini toplar.Ayrıca Fahrininde oyun stili hoşuma gidiyor.Bu sene yönetim daha iyi bir politika izliyor.En azından gençlere yöneldi bu belki bir senemizi daha heba edebilir ama ısrarla üzerinde durulursa beş altı yıl beşiktaş zor tutulur.

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    Ben Burak'ın çok yararlı olacağını düşünüyorum çok yetenekli ve hırslı bir futbolcu.İstanbul onu bozmaz ise Milano'ya kadar yolu var.Umarım ibrahim akın 'da kendini toplar.Ayrıca Fahrininde oyun stili hoşuma gidiyor.Bu sene yönetim daha iyi bir politika izliyor.En azından gençlere yöneldi bu belki bir senemizi daha heba edebilir ama ısrarla üzerinde durulursa beş altı yıl beşiktaş zor tutulur.
    Tamam yönetimin gençlere yönelmesi iyi güzelde önemli olan genç olması değil genç yetenek olması gerçi şimdiye kadar transfer edilen Burak ve Fahri için okudugum Besiktaslı yazarlar olumlu yonde gorus belirtmiş. Ne derece faydalı olacaklar bakacaz ve gorecez.

Mesaj Yetkileri