İstanbul uyuma sizde buluşun.
21 yada 26 Temmuzda İstanbulda olacağım bi buluşma ayarlayın bende tarih kesinleşince söyleyim buluşalım![]()
İstanbul uyuma sizde buluşun.
21 yada 26 Temmuzda İstanbulda olacağım bi buluşma ayarlayın bende tarih kesinleşince söyleyim buluşalım![]()
Buluşalımda bunu organize edecek kişi yok.Bir kişi var oda EreN, kendileride burada değil zaten.
![]()
Buluşma olmaz ise ben size ulaşırım gelen gelir şekilnde bişi olur
Eren Ayvalıktaona ulaşayım orda görüşürüm.
Cuma günü gidiyorum kısmet olursa.
Bekleyin temmuz sonu geliyorum.Batuhan,Oguz bol bol ps oynayın geçen seferki gibi rahat galibiyetler yaşamak istemiyorum.![]()
yani İlla getireceksiniz beni oraya![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eren Ayvalıkta değil artık, Çanakkalede![]()
(/s)
Last edited by nekop : 08.Temmuz.2009 at 04:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ankara buluşması ayarlayalım dedik, İstanbul buluşmasına dönüştürdü Mustafa![]()
2-3 Gün İstanbula gidicem olm gezemem falan, sizin bahanenizlede gezerim diyorum
Hiç bilmiyorum İstanbulu çünkü
Bide Batu'nun dediği var.Rigadan kullanıcımız varmıydı acaba görüşürdük
![]()
İstanbul çok büyük. Düşün 500 tane Ayvalıktan oluşuyor. Belki bu az sayı oldu.![]()
Şansızlık diyelim.Tabi ilkkez FİFA oynamamında çok büyük etkisi oldu.![]()
memlekete gittiğim için uzak kaldım bu konudan. son durum nedi organizasyon yapılacak mı?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
21-22 Temmuz İstanbuldayım.
Organizatörlere duyrulur...
Ağustosta çoook uzaklarda olucam 21-22 si iyi yapın bi buluşma
Gerçi toplantı gibi bişiye gidiyorum ondan sonra aranıza katılırım ben olursa![]()
EreN Ayvalıkta zatenOnla orda görüşürüm belki
Neyse şansınıza küsün o halde, gerçi daha 10 gün var![]()
25inde donucem ve gelicem![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tosuncum nargile organizasyonu nasıl oluyor açıklar mısın![]()
gerçi sigara içme yasağına dahildi nargilede. o yapılamaz![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ayarlayın gelirim gençler. PS NARGİLE MAÇ vs.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !