1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Anadolu Ateşi Sivas'ta Yanıyor...

Threaded View

intertoto kupası 2.öneleme rövanş maçı için Finlandiya yolunu tutan takımımızı bir grup taraftarımız havaalanından sevgiyle uğurladı.

maça sakat olan Hayrettin ve İbrahim Dagaşan'dan yoksun çıktık. maç içerisinde Abdurahman ve Onur'un da sakatlanması önümüzdeki maçıda düşünerek fazla baskı kurmamamız nedeniyle ortada bir maç geçti. Balili'nin artistik hareketlere kaçması Mehmet Yıldız'ın silik oyunu 1-0 mağlubiyeti getirdi. genede tur atlamış olmak herşeyden sevindirici.

maç sonrası fanatik gazetesinin başlığı taraftarda gelecek günler için endişe yarattı.

bu arada intertoto kupası 3.öneleme maçındaki rakibimiz Hollanda liginin sert ekiplerinden Nac Breda oldu. pek şanslı bi kura çektiğimiz söylenmesede kanımızın son damlasına kadar savaşacağımıza söz veriyoruz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Başarılar En Büyük Adana Keşke Adanaspor Veya Demirsporla Bir Kariyer Açsaydın Forumda Hiç Yok Şuanda
    Adanayı Çok Özledim Yavv Belki Yıllık İznimde Agustosta Gelirim Adanaya Kolay Değil 2.5 Yılımız Geçti. Başarılar Kardeş
    Bu Arada Enteresan Bir Kariyer Olacağa Benziyor Transferler Kısmında İlk Defa Gelen Oyuncuların Boş Olduğunu Gördüm İlginçtir
    eywallah gardasım elbetteki en büyük Adana. ama adanaspor değil ben geçen yıl ekim ayından beri oynuyorum Demirspor'la. ama dgs sınavı yüzünden sürekliliği olmuyordu. kimi zaman haftada bir kez oynuyabiliyodum. bu yüzden kariyer aksayacaktı. zamanında çok istedim burada paylaşmayı ama kısmet işte. pazar günü dgs bitti ve uzun zamandır hasretini çektiğim fm ye döndük. ama Demirsporla yapabileceğim çoğu şeyi yaptım. artık alacağım adamlar oynuyacağım takımlar falan ezber oldu ve sıfırdan başlayıp aynı şeyleri yapmak baya bi sıkıcı olacaktı. bu yüzden Sivasspor kariyeri açtım. sende inşallah istedigin gibi kutsal topraklara gelirsin. ilk önce 5 ocak stadını tavaf etmeni öneririm ama uzaktan davulun sesi hoş geliyo buralar gerçekten yanıyo cehennem gibi. en güzeli heryerde yağmur çamur kar olduğu zamanlarda buraya gelip mendereste kısa don atletle piknik yapmak olur. kadro çok geniş. bu yüzden transfere ihtiyac duymadım. birde benim huyum 8-9 gözlemciyi dünyanın her bi tarafına salıp 15 lik çıtırları bulmaktır. o yüzden genelde ilk sezon hazır takımla oynayıp ikinci senenin ortasından itibaren yeni yetme starları takıma eklerim.
    Last edited by demirsporlu : 16.Temmuz.2009 at 19:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri