Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
Ligde Üst Üste 2 Şampiyonluk Çok Güzel Kardeşim Şl de 3.Olman Başarı Demiştik Gayet Normal Uefaya Kalman Çok Güzel Oldu Takımın İlk CL Macerası Güzel Herşeye Rağmen Seneye Daha Bir Kat Daha Kaliteli Gömlek İle Çok Daha İleriye Gidebilmen Beklenen Bişey Olur Ligdeki Havayı Avrupaya Yansıtmak Tabiki Sabır Gerektirecek Ama Başaracağından Eminim Kardeşim
Güzel yorumların için teşekkürler abi
Seneye dudak uçuklatacak bir kadro kuracağım, senin dediğin o ligdeki hava avrupaya da yansıyacak böylece. bu sene de olmazsa seneye..
UEFA'daki rakibimiz Napoli oldu, işimiz zor.

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
CLde en azından 2 galibiyet bekliodumNeyse öle veya böle Uefaya katılmayı başarmışsın.Sana orta saha konusunda tavsiyem olucak nacizane; göbeğin 2sinide sanırım ofansif yapıosun, dostum bence birini en az normal orta saha yap ve oraya fizik gücü yüksek savaşçı bi orta alan oyuncusu al.Takımının ofansif durumu ligin kalitesi açısından bakıldığında etkilemeyebilir ama işte avrupada yemioUefada da gider Milan gelir şimdi
Orta saha konusunda haklısın ama ben tercih hakkına sahip değildim bu yıl başında Bütçemiz el verdiğince zar zor transfer yapabildik. Bana kalsa MC'lerin ikisini de çift yönlü oynatırdım Bu sene çift yönlü iki orta saha alacağım... Biri direk Stilic'in yanında oynayacak, diğeri de alternatif olacak. Önerilerini bekliyorum, transfer dönemi bitmeden söylersen çok makbule geçer.

Ayrıca muhteşem bir brezilyalı ile anlaştım. 24 ay taksitle 7,5 milyon pound ödedim. Transfer param "0" dı ama bütçe 15 milyon pounda yükseldiği için yönetim beni kırmayarak kredi çekti

Westham'dan gelen teklifi reddettim...