1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Tromso Defterini Kapattık... Bayer Leverkusen'i Dünya Devi Yapacağız. ( 4. Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi 5. grup maçı...

Yorum yok !!! Ezdik her türlü. Uyduruk iki tane penaltı ile grup liderliği hayallerimizin önüne geçtiler !

Grupta son durum...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    abi şampiyonlar liginde kasıp kavruruyorsun ligte şampiyonluk süper olmuş.başarılarının devamını dilerim abi
    Teşekkürler kardeşim...

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    İyice aşmışsın abi sen yorum yapamıyoruz .
    Last edited by S4mp1y0N : 24.Temmuz.2009 at 18:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    11

Mağlubiyetsiz gelen bi şampiyonluk,lig kupası ve ŞLde 2. tur cepte Söylenebilecek her türlü tebrik ve övgüyü hak ediosun dostum, çok çok tebrikler. ŞL konusunda beni ters köşeye yatırdığını itiraf edebilirimSanırım artık Kalinic transferine zor gözüyle bakmassınDier aday Winston Parks diorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Tebrikler. ŞL grubundan cıkman muhtesem olmus.
    Saolasın ümit kardeş

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    Mağlubiyetsiz gelen bi şampiyonluk,lig kupası ve ŞLde 2. tur cepte Söylenebilecek her türlü tebrik ve övgüyü hak ediosun dostum, çok çok tebrikler. ŞL konusunda beni ters köşeye yatırdığını itiraf edebilirimSanırım artık Kalinic transferine zor gözüyle bakmassınDier aday Winston Parks diorum
    Gruptan çıktık... Hem de Real Madrid'i de yendik evimizde.. Fakat resmi ekleyemiyorum imageshack 'de sorun var...

Kalinic'i almaya çalışacağım kardeş. Eğer onu alamazsam hiç şüphen olmasın ki ondan daha iyisini alacağım

Mesaj Yetkileri