En Sevdiğim Yabancı Klüp Olan Barcelona Bence Sezon'un Transferini Yapıyor.En Sevdiğim 2 Futbolcu'yu Yan Yana Görebileceğim Ve Bu Sezon La Liga Kaçmaz'ı Rahatlıkla Söyleyebileceğim
Messi Ve İbrahimovic'i Aynı Takımda Görmek Hele Hele Barcelona Forması Altında Görmek Tarif Edilemez Bir Duygu Olacak.
Eto'o nun Takımdan Ayrılması Gerektiğini Düşünüyordum Zaten.Bunu Yaparken İbrakadabra'yı Takıma Kazandırmak Tadından Yenmez Bir Durum Oluşturdu
Allah Diğer La Liga Ekiplerine Yardımcı Olsun![]()
Eto'o Konusunu Değerlendirmek Gerekirse.Eto'o nun Takımı Yavaşlattığını Düşünüyordum.O Pas Trafiğine Uygun Bir Oyuncu Değildi.Bence Eto'o Süper Kalite Denecek Bir Oyuncu'da Değil.Ama İbrahimovic Tartışmasız En Kaliteli 3 Forvet Arasında...
Eto'o nun Yerinde Orta Kalite Ve Üzerinde Kim Olsa Arkasında O Kaliteli Oyuncular Varken O Kadar Gol Atardı.Eto'o Attıklarından Çok Atamadıklarıya Ve Yoldurduğu Saç-Baş'la Gündemdeydi Barcelona'daZaten Pep'lede Araları İyi Değildi.İnşallah Bu Transfer Tamamlanır'da Bizimde Yüzümüz Güler.Bugün Eto'o nun Menajeri İnter'le Görüşecek.Zlatan'ın Kişisel Durum Güncellemesinden Takip Ediyorum
![]()