Sayfa 266 / 367 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
7,951 ile 7,980 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

En Sevdiğim Yabancı Klüp Olan Barcelona Bence Sezon'un Transferini Yapıyor.En Sevdiğim 2 Futbolcu'yu Yan Yana Görebileceğim Ve Bu Sezon La Liga Kaçmaz'ı Rahatlıkla Söyleyebileceğim
    Messi Ve İbrahimovic'i Aynı Takımda Görmek Hele Hele Barcelona Forması Altında Görmek Tarif Edilemez Bir Duygu Olacak.
    Eto'o nun Takımdan Ayrılması Gerektiğini Düşünüyordum Zaten.Bunu Yaparken İbrakadabra'yı Takıma Kazandırmak Tadından Yenmez Bir Durum Oluşturdu
    Allah Diğer La Liga Ekiplerine Yardımcı Olsun
    Eto'o Konusunu Değerlendirmek Gerekirse.Eto'o nun Takımı Yavaşlattığını Düşünüyordum.O Pas Trafiğine Uygun Bir Oyuncu Değildi.Bence Eto'o Süper Kalite Denecek Bir Oyuncu'da Değil.Ama İbrahimovic Tartışmasız En Kaliteli 3 Forvet Arasında...
    Eto'o nun Yerinde Orta Kalite Ve Üzerinde Kim Olsa Arkasında O Kaliteli Oyuncular Varken O Kadar Gol Atardı.Eto'o Attıklarından Çok Atamadıklarıya Ve Yoldurduğu Saç-Baş'la Gündemdeydi Barcelona'da Zaten Pep'lede Araları İyi Değildi.İnşallah Bu Transfer Tamamlanır'da Bizimde Yüzümüz Güler.Bugün Eto'o nun Menajeri İnter'le Görüşecek.Zlatan'ın Kişisel Durum Güncellemesinden Takip Ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Eto'o sorunluysa İbra off off
    Sorunlu derken Barca'daki durumundan bahsediyorum 2 yıldır oynasada Rijkard'la yaşadıgı sorundan beri bir sogukluk var La Porta ile arasında..

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Yilin transferi demek istedin heralde Ortada Barca'nin kazik yemesi gibi bir durum yok
    buna kim karar veriyor ?

eto'o gibi bir süperstarı verip üstüne birde 40 milyon katarak ibrahimovic'i almak yılın kazığıdır. bence yemiştir veya yiyecektir. sence böyle değildir.

tamam ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana göre de Eto'o + 40 milyon € = Ibrakadabra bir kazık değil. Sonuçta La Liga dediğimiz ligde üst düzey tekniğe sahip oyuncular mücadele ediyor. Eto'o, Ibra kadar teknik değildi zaten. Ibrahimovic Barcelona'ya gitmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    buna kim karar veriyor ?

eto'o gibi bir süperstarı verip üstüne birde 40 milyon katarak ibrahimovic'i almak yılın kazığıdır. bence yemiştir veya yiyecektir. sence böyle değildir.

tamam ?
    Sanırım bu arkadaş Madrid sempatizanı.Yıllarca kazık yemekten kurtulamayan bir takım destekçisi olduğundan her transferi kazık olarak görüyor.Hor görmemek lazım..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Kaka+CR7=200M £
    Barcelona'ya Kaptırılan Kupalar Paha Biçilemez

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Sanırım bu arkadaş Madrid sempatizanı.Yıllarca kazık yemekten kurtulamayan bir takım destekçisi olduğundan her transferi kazık olarak görüyor.Hor görmemek lazım..

Hehehe, süperdi.

Ben bu transferi riskli buluyorum aslında. Eto'o nun artık takımda kalamayacağı kesinleşti. Zira çok sorunlu bir futbolcu oldu, Barcelona'ya zarar verecektir eğer takımda kalırsa.
    Ama İbrahimoviç de ana kuzusu değil. =) Egosu, disiplinsizliği ile tanınmış bir futbolcudur. Bana kalırsa dünyanın en yetenekli forvetidir, ama çok sorunlu birisidir. Eğer bu tavırlarını Barcelona'da sürdürürse orada fazla barınamaz.
    Sempatik Barcelona sırf onun yüzünden antipati toplar.
    Ben İbrahimoviç yerine Villa'yı tercih ederdim. Ama onu da kulübü bırakmıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Herkes Real Madrid'i ne kadar da hor görüyor...
    Sezon içinde göreceğiz neyin ne olduğunu

Sheriff Misafir

Bende bu takastan İnter'in fazlasıyla karlı çıkacağını düşünüyorum.. Sadece Zlatan 40 etmezdi benim gözümde, adamla birde üstüne Eto'o yu alıyorlar..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bu transferde Barça'ya laf atanlar çıktı ama bence Barça çok akıllı iş yaptı.

Kağıt üstünde Ibra için Eto'o + 40M Euro vermek manyaklıktan başka birşey değil. Adama deli derler yani. Ama işin bir de şu kısmı var. 1 sene sonra bu Eto'o'yu inter beleşe de alabilirdi. 1 sene yaşlancak olsa da Eto'o 33 yaşına kadar hayvan gibi oynar. Afrikalı nasıl olsa. Barça seneye Ibra'yı almak için 40 M euro'dan fazlasını verecekti.

Bu transfere etoo + 40 M euro olarak bakmayın bence. Barça çok akıllı iş yaparak 40 m euro'ya ibra'yı aldı bana göre.

Del Piero_10 Misafir

Enterokinaz bir daha bu tarz bir mesajın karşılığı uyarı olacaktır. Biraz daha sakin yazmayı deneyelim, kimine göre kazık yemiştir kimine göre yılın transferidir. Üstünde fırtına koparmaya gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Transfer kesinleşmiş,ayrıntıları:
    Eto'o'ya yıllık 10.5 milyon euro ödeyecek Inter. Barcelona 45 milyon euro nakit verecek ve kiralık olarak yolladığı Hleb'in 7.5 milyon euro brüt olan yıllık ücretini de karşılayacak.
    Ibrahimovic'in ne kadar alacağı belli değil...

Del Piero_10 Misafir

Lavezzi Napoli tarafından satış listesine konuldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Default De Sanctis Napoli'de

Eski Galatasaraylı İtalyan kaleci, Seria A'nın güçlü ekiplerinden Napoli'ye transfer oldu.

Morgan De Sanctis, kulübü Sevilla'dan Napoli'ye transfer oluyor. Sky Sports Italia'ya göre, tecrübeli file bekçisi bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Hafta içinde Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, başarılı oyuncunun transferi üzerinde çalıştıklarını ifade etmişti.

De Sanctis, yeni kulübünün Avusturya'daki hazırlık kampına katılacak. Teknik Direktör Donadoni'nin gerçekleşmesinden çok memnun olduğu transferin, bugün Napoli kulübü tarafından resmen açıklanması bekleniyor.

Tecrübeli kaleci, geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynamıştı. Başarılı bir sezonun ardından İspanya'ya dönen De Sanctis, ülkesi İtalya'da şansını tekrar denemeye hazır

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default Fiorentina, Eboue'yi İstiyor..

Fiorentina, Eboue'yi istiyor

Fiorentina Başkanı Valle, Arsenalli Emmanuel Eboue ile ilgilendiklerini doğruladı.

Fiorentina'nın Arsenalli Emmanuel Eboue ile ilgilendiği doğrulandı. Mor Menekşeler'in Başkanı Andrea Della Valle, Felipe Melo'nun yerine hem defansta hem orta sahada oynayabilen Eboue'yi getirmek istiyor.

Kulübün resmi web sitesine konuşan Valle, "Eboue mükemmel bir oyuncu, ama onu transfer etmek kolay olmayacak" dedi.

İtalyan basınına göre, Fiorentina, Arsenal'e 10 milyon avro önerebilir. Fakat Floransa ekibi bu transferde yalnız değil.

Sözlerine devam eden başkan Valle, "Oyuncunun peşinde sadece Fiorentina yok. İspanyol takımları da Eboue'yi istiyor" dedi.

goal

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyi para bence.Arsenal satıp yerine genç birini alır kesin .Ben Eboue'yi sadece sağbek olarak biliyodum .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Barcelona resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre İbrahimoviç Pazar günü sağlık kontrolünden geçecekmiş.

Eto'o Barca'da bulunduğu süre içerisinde çok iyi performans göstermesine rağmen hep sağdan soldan sorunlar çıktı. Bence bu transferden karlı çıkan takım Inter oldu. İbrahimovic her ne kadar ilginç, özel bir oyuncu olsa da Eto'o'nun İbrahimoviç'in yerini doldurabileceğini düşünüyorum. Ek olarak 40 m € gibi güzel bir para ve 1 yıllığına Hleb gibi kaliteli bir oyuncu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Dev takas Mourinho'yu da memnun etti

Samuel Eto'o'nun da Ibrahimovic kadar iyi olduğunu düşünen Jose Mourinho takastan memnun.

Zlatan Ibrahimovic - Samuel Eto'o takasından memnun olduğunu belirten Inter teknik direktörü Jose Mourinho, bu transferden memnun olmaması için salak olması gerektiğini ifade etti.

Dev takasın gerçekleştiği Barcelona tarafından resmen açıklandı. İmzalarında hafta başında atılacağı tahmin ediliyor.

La Gazzetta Dello Sport'a konuşan Mourinho, "Sadece aptal bir teknik adam Samuel Eto'o gibi bir oyuncusu olduğu için mutlu olmaz, ben Eto'o gibi bir oyuncuya sahip olduğum için mutluyum. Ibrahimovic'in kalacağını düşünüyordum, çünkü sadece Real Madrid'in bu kadar çılgın olduğunu sanıyordum, Barça'nın da pek farkı yokmuş" dedi.

Jose Mourinho ayrıca Samuel Eto'o ve Zlatan Ibrahimovic arasında bir fark göremediğini ifade ederken, "Benim için bu ransferin ücreti 100 milyon avro, bence Eto'o da Ibrahimovic kadar değerli" dedi.

goal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ibrahimovic'in kalacağını düşünüyordum, çünkü sadece Real Madrid'in bu kadar çılgın olduğunu sanıyordum, Barça'nın da pek farkı yokmuş" dedi.
    O kadar laf et. Gel böyle bir transfer yap. Çok haklı Jose

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

mourinho gibi laflarıyla bir yerlere gelmeye çalışan birinden hiç şaşırtıcı olmayan bir açıklama ''yalnızca aptal bir teknik direktör eto'o yu zlatan kadar değerli görür''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    mourinho gibi laflarıyla bir yerlere gelmeye çalışan birinden hiç şaşırtıcı olmayan bir açıklama ''yalnızca aptal bir teknik direktör eto'o yu zlatan kadar değerli görür''
    Laflarıyla bir yere gelme çabası ?

Porto'da, Uefa ve ertesi sene Şampiyonlar Ligi kupası-bunlarda lafları ile heralde.
    50 yıl sonra Chelsea'yı, üstelik bir önceki sezon darmadağın olmuş bir takımı, derleyip toparlayıp, şampiyon yapmak?

İnter'i geldiği ilk sezon şampiyon yaptı.

Teknik direktörlük kariyeri, 10 sene civarında olan bir hoca için muhteşem başarılar bunlar.

Evet dili sivri, konuşma yeteneği var kullanıyor ve bunu çok iyi kullanıyor.

Yıllarca Bobby Robson gibi bir teknik adamın yanında yardımcılık yaptı, biraz kitabını okursan veya biraz bilgin varsa zaten nasıl bir azimle buralara geldiğini görürsün.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

allah adamı taş eder yahu . çok sert konuşuyor olabilir . doğru veya yanlış konuşabilir . ama laflarla bir yere gelmiş demek , hem de mourinho için . barca sempatizanı olabilirsin , ben de interden hiç hoşlanmam ama mourinho için bunları söylemek çok yanlış olur ...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Laflarıyla bir yere gelme çabası ?

Porto'da, Uefa ve ertesi sene Şampiyonlar Ligi kupası-bunlarda lafları ile heralde.
    50 yıl sonra Chelsea'yı, üstelik bir önceki sezon darmadağın olmuş bir takımı, derleyip toparlayıp, şampiyon yapmak?

İnter'i geldiği ilk sezon şampiyon yaptı.

Teknik direktörlük kariyeri, 10 sene civarında olan bir hoca için muhteşem başarılar bunlar.

Evet dili sivri, konuşma yeteneği var kullanıyor ve bunu çok iyi kullanıyor.

Yıllarca Bobby Robson gibi bir teknik adamın yanında yardımcılık yaptı, biraz kitabını okursan veya biraz bilgin varsa zaten nasıl bir azimle buralara geldiğini görürsün.
    Quote Originally Posted by King_91 View Post
    allah adamı taş eder yahu . çok sert konuşuyor olabilir . doğru veya yanlış konuşabilir . ama laflarla bir yere gelmiş demek , hem de mourinho için . barca sempatizanı olabilirsin , ben de interden hiç hoşlanmam ama mourinho için bunları söylemek çok yanlış olur ...
    ya beyler ben mourinhoya başarısız biri demedim bence sürekli konuşarak gündemde kalmaya çalışıyor futbolla ilgilenen kime sorsanız mourinhoyu söylediği cümlelerle tanıyordur belki portoyu şampiyon yaptığını blmeyen biride der bunu eğer mourinho bu konuşmaları yapmasa bu kadar ön planda olabilirmiydi? bnde sürekli söylediği sözlerle kendini gündeme oturtma çabasından dolayı nefret ediyorum ayrıca barçayı sevdiğim için demiyorum normaldede çok uyuz olduğum biri.kendni beğenmişin biridir bana göre size göre farklı olabilir.kitabınıda alıp okumam bu yüzden.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ''allah adamı taş eder yahu'' ayrıca bu ne biçim cümledir böyle bana göre laflarla bir yerlere gelmeye çalışıyor.var mı?
    Last edited by Lionel Andres Messi : 25.Temmuz.2009 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dünyanın tartışılmaz en iyi 4 oyuncusu LaLiga'da Bu sene LaLiga'yı izlemek ayrı bir zevk olacak . . .

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ibrahimovic will arrive on Sundaywww.fcbarcelona.cat

Zlatan Ibrahimovic will arrive in Barcelona on Sunday to undergo a medical with the Blaugrana as every player who moves clubs has to do.

After Barça reached an agreement with Inter to sign the Swedish international he now needs to undergo a series of medical tests before putting pen-to-paper on a deal to join the club.

In the other direction FC Barcelona have given permission for Samuel Eto'o and Aliaksandr Hleb, who have been included in the recent transfers, to travel to Milan and undergo medicals with Inter.

The club will reveal all the details of Ibrahimovic's trip to Barcelona on Saturday and outline his movements for Sunday

Barcelona Resmi Site yazısı Ibra pazar günü geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    buna kim karar veriyor ?

tamam ?

ibrahimovic oyunculuğu iyidir fakat kariyeri çok parlak bir adam değil . fakat eto'o gibi 2 cl si olan ve (sanırım) 4 la liga şampiyonluğu olan birinin üstüne 40 milyon vermek hatadır bana göre. ha , ibra belki yetenek açısından eto ya nazaran daha iyi olabilir, paran vardır anlarım da yine de çok büyük bir meblağ bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

eto zlatan kıyaslaması yapmadı çünkü zeki adamdır mourinho zlatanın etodan daha ii oldugunu bilebilecek kadarda futboldan anlar.söyledigi "yalnız aptal bi teknik adam eto'o yu kadrosunda istemez ben aptal degilim."
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ya beyler ben mourinhoya başarısız biri demedim bence sürekli konuşarak gündemde kalmaya çalışıyor futbolla ilgilenen kime sorsanız mourinhoyu söylediği cümlelerle tanıyordur belki portoyu şampiyon yaptığını blmeyen biride der bunu eğer mourinho bu konuşmaları yapmasa bu kadar ön planda olabilirmiydi? bnde sürekli söylediği sözlerle kendini gündeme oturtma çabasından dolayı nefret ediyorum ayrıca barçayı sevdiğim için demiyorum normaldede çok uyuz olduğum biri.kendni beğenmişin biridir bana göre size göre farklı olabilir.kitabınıda alıp okumam bu yüzden.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ''allah adamı taş eder yahu'' ayrıca bu ne biçim cümledir böyle bana göre laflarla bir yerlere gelmeye çalışıyor.var mı?
    tamam da laflarla bir yerlere gelmeye calışmak şu ana kadar bir şeyler başaramamış adamlar için kullanılır . mesela atıyorum bu tarz konuşmaları hiçbir başarısı olmayan bi adam gelir söyler onu anlarım . ama bence bu adama söylenecek laf değil bu . yanlış anlama , barca'dan da inter'den de nefret ederim koruma amacım falan yok

Default Milan'dan Elano harekatı

AC Milan'ın, Elano Blumer için Manchester City'ye teklif götürdüğü iddia ediliyor.

İtalyan haber stiesi 24oredisport.com'un haberine göre, Milan, Manchester City'nin yıldız oyuncusu Elano Blumer için harekete geçti.
    Kulübü Manchester City, Brezilyalı oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor ve gelecek tekliflere açık. City'nin Güney Afrika'da ki hazırlık kampına çağrılmayan orta saha oyuncusu için, Milan'ın 10 milyon avroluk bir teklif yaptığı söyleniyor.

Elano, Bundesliga ekiplerinden Köln'e yakın görünüyordu. Fakat İtalyan devinin teklifi dengeleri değiştirdi. Manchester'a 2007 yazında gelen Brezilyalı yıldız, bu yaz İtalya macerasına başlayabilir.

Goal

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Palacio Genoa'da

UEFA'nın sitesinde böyle bir haber gördüm eğer yanlış çevirmediysem Palacio Genoa'yla 4 yıllık sözleşme imzalamış...

---------------------------------------------------------------------

Genoa strengthen with Boca's Palacio

UEFA Europa League contenders Genoa CFC have announced the signing of Argentinian forward Rodrigo Palacio from CA Boca Juniors for an undisclosed fee.

International appearances
    Palacio, 27, has signed a four-year contract with the Grifoni and will compete for a starting place in attack with fellow summer recruits Hernán Crespo and Sergio Floccari. Capped eight times by Argentina, Palacio joined Boca in 2005 from CA Banfield, scoring 55 league goals in a four-year spell which yielded the Apertura title in 2005 and 2008, the Clausura in 2006 and the Copa Libertadores in 2007.

Other arrivals
    Genoa – who enter the UEFA Europa League in the Play-Offs as a result of their fifth-placed finish in Serie A last season – have also signed Robert Acquafresca, who will play on loan at Atalanta BC, Francesco Bolzoni, Houssine Kharja and Ivan Fatić.

©uefa.com 1998-2009. All rights reserved.

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/news/kind=1/newsid=858260.html
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri