Quote Originally Posted by Vieri View Post
Senden iyi haberler bekliyorum kardeşim.
Eyvallah Abicim. İnşallah

Quote Originally Posted by Togiii View Post
En iyisini yapmışsın tebrik ederim.Artık bir yerlerde bırakmak lazım.Hayatın gerçekleriyle karşılaşmak lazım.Hep bilgisayar başında olmuyor bu işler.Bende Lise 3e geçtim artık yavaş yavaş ders moduna geçmem lazım ama bi türlü interneti bırakamıyorum .
Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
Cihan Umarım iyi haberlerle Foruma dönersin. Benimde 1 senem kaldı Yavaş yavaş başladık çalışmaya ama bir türlü şu lanet şeyi bırakamıyorum Bozulsa diye dua ediyorum ama pc de tık yok . Artık Seneye Kendim bozcam Şu Lanet aleti
Bende Öyle düşünüyordum. Nasıl bırakıcam o kadar oyunu , interneti diye düşünüyordum. Geçenlerde Antalyaya Tatile gittim. Gittiğim gün Bilgisayar çöktü(Ayrılığa dayanamadı )ve formatlandı. Yani bütün oyunlar , kayıtlı oyunlar silindi. Fm nin kayıtlı dosyasını Bir gün önce cdye almıştım(İçime doğdu heralde ) Ama Oyunun kurulum CD sini bulamadım. Diğer oyunları yüklemeyede üşendim böylelikle bilgisayardan biraz soğudum . Artık Bırakmak zor gelmeyecek. Zaten Ağustosun 20 sinde felan Dershane Başlıyacak (Haftanın 6 günü 6 ders). Pazardan Pazara Girerim belki.

Allah Hepinize Hayırlı Çökmeler , Formatlar Nasip Etsin

Yarın Sabahda Kampa Gideceğim. Garanti 10 gün yokum yani