Uzun bir aranın ardından yeniden karşınızdayım.2011 yılına giriş yapmakla beraber Ocak ayı içerisinde oynadığımız maçları size kısa kısa anlatacağım.



Wolfsburg zaferinin ardından lige dönüşte İstanbul BŞB karşısındaydık.Marquinhos attığı gollerle takımı sırtlamaya devam etti.Fakat 2 gol atıp yıldızlaştığı maçın sonlarına doğru sakatlanması bizi derinden üzdü.

Türkiye Kupası maçları periyodunda genç oyuncular sahne aldı.Deniz Naki bu bölümün yıldızıydı.Her geçen gün daha iyi oluyor.Seneye takımın lideri o olacak.

Gruptan çıktık ve çeyrek finalde Bursaspor'la eşleştik.Bu eşleşme çok çekişmeli 2maça sahne oldu ve tur atladık.Yarı finalde rakibimiz Eskişehirspor.

Ligin 2.yarısına kötü başladık.Son 4 maçta 3 yenilgi gerçekten çok kötü bir performans.Malesef ligde 4.sıraya kadar geriledik.

Şimdi bütün takım kenetlendik UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağımız Panatinhaikos maçını düşünüyoruz.İlk maç en geniş detayları ile birazdan burada olacak.