Quote Originally Posted by kakyuz View Post
kadrom şöle
------------------rüştü---------------------
koray çölgecen--g.zan----zapatocny--calderon

--------------------i.toraman----------------

--------------kabore-------delgado----------

holosko---------------------------------aydın

--------------------bobo--------------------

Bu kadro ve diziLiş iLe başarıLı oLman çok zor. Zan,Zapo ve Koray çok ağır oyuncuLar. En az savunmada oynayan üç tane oyuncun çok hızLı oLmaLıLar. Min.15 den aşağıya hızLarı oLmamaLı. Çünkü sistemde dikkat edersen oyunu önde kuruyoruz ve rakip atakLarda arkaya atıLan topLarda çok pozisyon verirsin ki zatende veriyorsundur tahmin ediyorum..

Toraman dan DM oLmaz. Zan ın yanında kuLLanmayı dene. Aynı şekiLde Kabore yi Dm e aLıp DeLgado nun yanına daha çift yönLü bir oyuncu aLabiLirsin. Hernanes vs gibi.

HoLosko ve Aydın bu sistem içerisinde oLabiLir ama asLa sana tam performans verecek oyuncuLar değiLdir. Bu sistemde en önemLi nokta AML ve AMR de ki oyuncuLarın içeri katedebiLecek ve aynı zamanda çizgiye indikLerinde iyi orta açabiLecek oyuncuLar oLmaLarı gerek. Aydın ve HoLosko asLa bu performansı sana vermeyecektir.

Bobo yerine Nobre iLe başLayıp daha da yükLendiğin anLarda Bobo aLternatifi daha başarıLı oLur.

Kadro da ciddi revizyona ihtiyacın var. Sezon başında ki yaLnış transfer poLitikası seni başarısızLığa itmiş.

Sistemin beLLi, oynatacağım sisteme göre oyuncuLara yöneLmeLisin kariyerinin başında.

Oyun başLar başLamaz Sivas tan Abdurrahman ve Hayrettin i aLıp, Orta sahaya da Ernst in yanına iyi bir çift yönLü oyuncu transferi iLk sezon için yeterLi oLur. Savunmada Zan,Toraman DM de Sivok epey iş yapar.Bayern den Mehmet Ekici transferi de uzun yıLLar sana MC sıkıntısını giderecektir.

İkinci sezon itibari iLe de üst düzey AML ve AMR oyuncuLarına yöneLerek daha da başarıya gidebiLirsin.

Beşiktaş FM de yönetmesi zor bir takım. Ciddi sabır ve iyi anaLiz isteyen bir takım. Daha oyuna başLar başLamaz geLecek iLe iLgiLi yatırımLara başLarsan çok başarıLı oLursun.

Ben 2014 de Dünya kLası yaptım Beşiktaş ı. Ama yapana kadar da canım çıktı.