Quote Originally Posted by crazy_aslan
su pirloyla lucioyu nasil aldin abilirsinki pirlo cok pahali ve galatasaraya ck zor gelir.gelelim takimina okadar yildiz almissin bari aantonio doblas veya leo francoyu alsaydinya o kalecinle hermac gol yersin.defansin müthis ama dl ve dr alman lazim cünkü senin kanat oyuncularina ihtiyacin var bu kadroda orhan ak orada iyi oynamaz dl olarak gustavo nery dr olarakda carlos magnoyu al.orta sahanda harika forvetinde iyi ama iyi bir kaleci al.
pirlo su an 30 yasinda lucioda 31 yasinda 4. sezondayım pirloyu edgar barreto + 10mn+arouca ile aldım
lucioyu da delgado + 7.5mn ile takas ettim
t.neves i chelsea ye sattım 11mnye
burdan gelen paralar ve zaten yabancılarımın hepsini sattığım için param vardı
ayrıca 1 uefa cup 1ecc ve 1ecc finali var su anda lige de ambargo koydum
pirloyla lucio boyle geldi ama pirloya çok fazla maaş ödüyorum
ama hasanla-ümit karan baya yaslandı kadromda baska yabancı yok zaten musluyu dr ye almıstım ajaxa 3.5mn ye sattım ugurdan memnunum orhan aka gelince oyun basında tum yabancılarla (song hariç) ergunude sattığımdan beri sol bekte orhan oynuyo hem dc olarakta oynaya bildiği için tandemde kademeye çok iyi giriyo
ama yabancı degilde turk bi forvet özgürcan hariç (Özgürcanı bu sezon sattım psv ye)bide hızlı bi kanat oyuncusu ama hızlı olması lazım

Quote Originally Posted by batuhan1907
ben çok forvetli oynamayı severim bunun için 4-3-3 taktik yapıyorum ve başarılı olamamıştım bir de seninkini deneyeyim paylaşım için saol
denediyden sonuç ne oldu yazarmısın ???