Sayfa 275 / 367 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325 ... SonSon
8,221 ile 8,250 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

onyewu-silva-nesta yeterli olucaktır ama allah rızası için şu takıma genç 2-3 adam alın ya milanı izlerken sıkılıyorum artık hep aynı adamlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

FM de milan oluyum dedim hemen karieri kapattım Hepsi babam yaşında nerdeyse Bu konuda Eıdvan abiye katılıyorum
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Biraz uçmuş Berlusconi ManU savunması benim gözümde hep 1 numaradır.

sakary Ali Misafir

satsın şu takmım berlusconi ya

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Mourinho haklı. Lippi hatırladığım kadarıyla İtalya Milli takımının menajeriydi. Kendi ülkesi hakkında yaptığı yorum gereksiz ve saçma bence
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ki Lippi'nın de Juventus'un içinde olduğunu düşünürsek Fatih Terim'in "favorim Galatasaray"demesinden farksız bu.

Helal Mourinho cok guzel soylemis gercekten yaptigi saygisizlik Lippi`nin...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Geçen sezon Nesta'nın yokluğunda Maldini'li Milan savunması bugüne kadar gördüğüm en yavaş,en hantal savunmaydı..Berlusconi kendisine teselli arıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hiç güleceğim yoktu. Hazırlık maçlarında Milito tek başına duman etti be o defansı.

Del Piero_10 Misafir

Mourinho saygıdan bahsedecek son insan. Olası başarısızlığı için kılıf arıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bizdeki aydın eren iklisini tercih ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Şifo Mehmet falan futbolu erken bırakmışlar biraz daha dişlerini sıksalar Milan'da genç yetenek olarak oynarlardı

Berlusconi bardağa dolu tarafından bakmış zaten , takımın diğer hatlarından hiç bahsetmemiş Takım ilk 5 hafta süper bile oynasa sonra kondüsyon sorunu ne olacak çok merak ediyorum. Futbol oynasam kendimi Milan'a transfer ederdim, benim kuşak orda,hatta daha bile genç hissederdim kendimi

Acilen en az 5 kişi şart. 5 genç yetenek alsalar bu kadar tecrübelilerin içinde belki bir şeyler değişir ama Kaka'dan alınan dünya para ile hala 32 yaş üzeri futbolcu transfer edildi bir şey diyemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mourinho bu konuda haklı ama biraz fazla abartmış. Ona bizim diyarlardan özlü sözler öğretelim , bu kadar konuşmasına gerek yoktu bence.

Bizde böyle bi şey olsa genelde biri çıkar A taraftan ya da B taraftan,kısaca

"Bu lig bitmez" der , ama daha bitemeyenine rastlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mourinho'yı ilk defa haklı buldum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Del Piero_10 Misafir

Mourinho'nun ikiyüzlülüğünü anlamak için birkaç örnek; Lippi daha önce defalarca Inter'in en güçlü kadroya sahip olduğunu, şampiyonluğu alacağını vs söylemişti.

Sadece söyleneni beğenmediğinde saygısızlık olarak algılıyor

http://www.teamspeed.com/forums/spor...tto-inter.html

http://www.worldsoccer.com/interview...ew_115147.html

http://www.goal.com/en/news/10/italy...otta-for-italy

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Adam doğru söylemiş, biraz inceleyince anlaşılıyor ne demek istediği:

"Milan'ın stoperleri kimsede yok"
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir milli takım hocasının böyle açıklamalarda bulunması kesinlikle yanlış.Türkiye'de olsa yer yerinden oynar valla..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Stoperler iyi ama en iyi değiller..Milan yönetiminin bu seneninde başarısız geçirilmesi halinde ne yapacağını merak ediyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Berlusconi neden böyle açıklamalara gerek duyuyor acaba ? En iyi takım bizde en iyi defans bizde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Coni evde alemden aleme akarken, kulubu çok boşladı son zamanlarda tasvif etmedigim haraketler milan da yerleşmiş olan memuriyet zihniyetinin gitmesi lazım, hepsi emekli olurum ama daha az maaş alırım diyen bi gözü topraga bakan devlet memurları doldu takım ruhsuzluk hat safhada, avrupa takımıyız derken iyiydi şimdi o da yok eskisi gibi değil, ancelotti gidiyor, leonardo geliyor, leonardo zaten nerden baksan 8-10 yıldır milan da, bi kan değişikligi yapın yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tabii en iyi herkese göre değişiklik gösterebilir. Bana görede Beşiktaş savunması Avrupa'nın sayılı savunmalarından. Yani fikirleri olabilir insanların ille doğru olacak değiller ki Berlusconi'nin bu açıklaması da bu türden birşey.

Gerçi adam kulübün başkanı ne demesi bekleniyor İnter'deki stoperler bizde yok ya da bizim stoperler o kadar da iyi değiller falan mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Şu Berlusconi'de ki Hayal Gücüne Hastayım yaaa
    Manken Kızlar Artık Buna Ne İçiriyorsa Adam'ın Kafa Hep Kıyak Açıklamalara Baksanıza Amcam Resmen Uçuşta

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Mourinho Yerden Göğe Kadar Haklı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

mourinho işine baksın lippi aynı şeyleri inter için deseydi bunları diyecek miydi?belli ki çok battı mourinhoya.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

şu durumda milan taraftarının yerinde hiç olmak istemezdim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Defansları fena değil ama kadro çok yaşlı utanmasalar teknik direktörlerine bile player/staff sözleşmesi imzalatıcaklar ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kendisini Barça nın DC mevkisine bakması konusunda uyarıyorum

Del Piero_10 Misafir

Mourinho İtalya'da İngiltere'deki kadar eğlenemiyor çünkü iki ülkenin eğlence anlayışı ve medyaları oldukça farklı.

İtalyan gazetelerini şimdiden kendi dışındaki herkese karşı olan ''saygısız'' tutumu yüzünden karşısına aldı.

ilgiornale.it bugün Lippi'nin geçen sezon için yaptığı lig şampiyonu tahminini tekrar yayınladı. Lippi orada ''Inter şampiyon olur'' derken Mourinho için 'saygılı' bu sezon başka bir takımın ismini verince 'saygısız' oluyor. Bu da inanılırlığını dibe vurduruyor, mesele bu kadar basit.

Ayrıca rakiplere saygıdan bahseden kişinin Mourinho olması ayrı bir ironi keza kendisi hemen hemen her maç öncesi rakipleri hakkında ''O kim, hiç duymadım, kaç kupası var, kariyeri yok'' vb açıklamaları çekinmeden yapabiliyor.Hatta yapabildiği en iyi iş bu.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Mourinho'nun Lippi ile kaybedecek vakti yok

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, Marcelo Lippi ile tartışarak vakit harcamak istemiyor.

Marcelo Lippi'nin son sözlerine Jose Mourinho'nun cevabı geçikmedi. Genç teknik adam, Lippi ile harcayacak vakti olmadığını söyledi.

Inter'in resmi sitesine konuşan Mourinho, takımı için çalışmak istediğini ve İtalya Milli Takımı Antrenörü ile tartışacak vaktinin olmadığını söylerken, "Kavga etmek için boş zamanım yok, bir sonraki maç için hazırlanıyoruz. Benim fikirlerimi beğenmeyebilirler, benim için sorun değil. Ama benim düşüncem bir milli takım teknik direktörünün şampiyonu tayin edemeyeceğidir. Fabio Capello Premier Lig Şampiyonu ile ilgili bir tahmin yapar mıydı Ya da Vicente del Bosque aynısını La Liga için? Bence yapmazlardı çünkü onlar zeki insanlar" dedi.

Mourinho, Lippi'nin kendisini Leonardo ve Ferrara ile karşılaştırmasına karşı da sitem etti ve tecrübeli teknik adamın söylediklerine bir anlam veremediğini ifade etti.

goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Lippi: "Mourinho'yu kırmak istemedim"

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi, şampiyonluk yarışı hakkında yaptığı tahminlerden dolayı Jose Mourinho’dan özür diledi.

Marcello Lippi, bu sezon Juventus’un şampiyon olacağını iddia ederek, Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun tepkisini çekmişti. Bu açıklamaları saygısızlık olarak nitelendiren Portekizli teknik adama, Lippi’den cevap geldi.

Masum bir tahminde bulunduğunu hatırlatan 61 yaşındaki teknik direktör, “Her sezon benzer sorular gelir. Ben de kibar şekilde cevap verdim. Bu tip tahminleri daha önce de defalarca yapmıştım” dedi.

Kimseyi kırmak ya da yanlış anlaşılmalara neden olmak istemediğini belirten Lippi, “Sözlerim Mourinho’yu üzdüyse, ondan özür dilerim. Kimseye saygısızlık yapmak istememiştim” dedi.

Önümüzdeki hafta başlayacak olan Serie A’nın ilk haftasında, Juventus Chievo’yu konuk edecek. Son şampiyon Inter ise ligin yeni takımlarından Bari ile karşılaşacak.

Mesaj Yetkileri