1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Kayıtlı oyun sorunu

Default Kayıtlı oyun sorunu

Arkadaslar ben bu konuyu yaklasık 1 ay once acmıstım ama cewap werılmedıgınden tekrar acayım dedım ...benım sorunum su fm karıyerımde 2036 yılındayım ve her oyunu actıgımda 1-2 gun ılerledıkten sonra bu hatayı verıp cıkıyor ne olur yardımcı olun fm 2009 save game cleaner programı varmı varsa ıse yararmı

yardımcı olursanız sevınırım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

27 sezon oynamışsın daha ne kadar devam etmesini bekliyosunki

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    27 sezon oynamışsın daha ne kadar devam etmesini bekliyosunki
    ben emekli olmak ısteyene kadar daha yasım 58

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Yazilan mesajda ;

"Bellek tukendi bu nedenle cikilacak simdi gibi" birseyler diyor.

Buda sanirim yeterince acik

Ancak oyunu bir yere upload edip linki buraya verirsen kendi PC imde dener bilgi veririm.

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Yazilan mesajda ;

"Bellek tukendi bu nedenle cikilacak simdi gibi" birseyler diyor.

Buda sanirim yeterince acik

Ancak oyunu bir yere upload edip linki buraya verirsen kendi PC imde dener bilgi veririm.
    tamam hocam hemen upload edıyorum

Linkı koydum http://rapidshare.com/files/26576828...asoer.rar.html oyun 2.5 3 dakıkada acabılır hocam braz beklemek gerekıyor 2036 yılı + boyutu 83mb malum

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Arkadasim dosyani indiremiyorum. Malum tatildeyim ve otel in baglantisida dosya indirmeye musade etmiyor.

Persembe gunun kadar baska bir oyun acip oyalan istersen, Persembe gunu denemeyi yapacagim.

Ancak Persembe gunu bu konuya yine mesaj yazki unutmiyim

Tamam dostum saol tesekkurler persembe gunu yazıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Arkadasim oyununu denedim, Yaklasik 1,5 dakkada acti. Suan oyundayim ve ilerliyorum herhangi bir sorun yok.

Ayrica seni tebrik ediyorum 27 sezon boyunca Kocaelispor'u yonetmek ve aska hicbir takimin basina gecmemek cok buyuk basari. Tebrikler.

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Arkadasim oyununu denedim, Yaklasik 1,5 dakkada acti. Suan oyundayim ve ilerliyorum herhangi bir sorun yok.

Ayrica seni tebrik ediyorum 27 sezon boyunca Kocaelispor'u yonetmek ve aska hicbir takimin basina gecmemek cok buyuk basari. Tebrikler.
    saol tesekkur ederım dostum oyunuma devam etmek cok ıstıyorum ama dıkkat edersen sezon baslıcagına yakın saavelemıstım ordan baslıyor oyun...sezonun ılk haftasına geldıgımde boyle hata verıyo nıye verıyor bende bılmıyorum :S heralde ılk benım basıma gelıyor :S

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

O zaman sezonun 4.hafta sina kadar tatile alirim. Sonra uploadlayip link veririm sana. Devam et ama ayni sorunu alacagina eminim. En azindan icinde kalmaz, ve denedigini soylersin

hocam zahmet olmazsa eğer sana valla super olur sevındırırsın benı en azından bı denerım yıne ....bıde bırsey soylesem sezon baslamadan jose de la torre dıye bır oyuncu var kısalıstemde onu alıpta ıyı bır fıyata , benım oscar coronelıde 50 trılyona (ytl para bırımıyle) satarsan daha cok memnun olurum zahmet olmazsa tabı

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Arkadasim soylemis oldugun oyuncuyu 17.250 MN € ya aldim.
    Ancak soylemis oldugun oyuncuyu satamadim ve ligin 4. haftasina adar geldim.

Oyunu kaydedip ciktim ki upload yapayim kayitli oyunun boyutu 4.2 GB ye yukseldi

Bu nedenle upload yapamiyorum malesef uzgunum.

Usta 4gb mi Desene Buraya Kadarmış Korfez Emegıne saglık dostum ya yınede oyuncuyu almıssın ama ne fayda

arkadaşlar o kadar oynadığım oyun var oyunu bugün kaydettim bilgisayarı yeniden başlattım oyuna girdim kayıtlı oyuna tıkladım kayıtlı oyun yüklenemedi diyor ne yapmam lazım çıldırdım burda...bir yardım etseniz çok güzel olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by elano54144 View Post
    arkadaşlar o kadar oynadığım oyun var oyunu bugün kaydettim bilgisayarı yeniden başlattım oyuna girdim kayıtlı oyuna tıkladım kayıtlı oyun yüklenemedi diyor ne yapmam lazım çıldırdım burda...bir yardım etseniz çok güzel olur...
    Maalesef bunun bir çözümü yok. Yeni bir oyuna başlamalısın.

Mesaj Yetkileri