La Liga 1.Hafta

Ligin ilk maçında, tam kadro, taraftarımızın önünde güzel bir galibiyet aldık. Taraftarın yoğun desteği ile duygulandım. Bir Türk’ü böyle bağırlarına basmaları beni çok etkiledi. Maçın tek kötü yanı sol bek oyuncumuz Filipe’nin 1 aylık sakatlığı oldu. Transfer döneminin bitmesine saatler kala bonservisi elinde olan sol bek oyuncularına baktım ama yeterli seviyede bir oyuncu bulamadığım için transfer gerçekleşmedi.

La Liga 2.Hafta

Calderon’da hiç hatırlamak istemeyeceğim bir hafta sonu geçirdik. Oynanan kötü oyun, alınan farklı mağlubiyet ve üzerine verilen 3 sakat. Guardado’yu sol beke çektim ama çok kademe hatası yapıyor, bu maçta kötüydü.

UEFA Kupası 1.Tur İlk Maçı

Valencia maçını unutturmak adına iyi bir sonuç oldu. Guardado’yu geride oynattığım için sol açığa AMC olan Rodriguez’i koymak zorunda kaldım. Mista’nın 2 güzel golüyle avantajlı skor alıp evimize dönüyoruz.

La Liga 3.Hafta

Taraftar günü olarak seçilen maçın sonucunun bu olmaması gerekiyordu. İlk yarının son dakikasında Valeron’un kırmızı kart görmesi tüm planlarımı alt üst etti. 2. yarı 10 kişi kalmamıza rağmen, orta sahayı kuvvetlendirerek maça devam ettik ve etkili ataklar da gerçekleştirdik. Maç 0-0 sona erecek derken, Guardado yine savunmada hata yaptı ve 90+3’te golü yedik. Koruması gereken sol bek mevkisini bırakıp orta sahaya çıkması ve orada kaptırılan topla Villarreal’in 2 adamla onun kanadından atak gerçekleştirmesi sonucu gelen ortayı Franco’nun gol yapmasıyla taraftarımız önünde maçı kaybettik.

La Liga 4.Hafta

Sol kanatta zaten sıkıntı çekiyorduk bir de Guardado milli takıma gidince mecburen Salgado’yu orada kullandım. Deplasmanda olmamıza rağmen oyunun kontrolü bizdeydi. 24. dakikada Mista’nın golü bize 3 puanı getirdi.

La Liga 5.Hafta

Aurelio’ya inat bu maçı kazanın dedim oyuncularıma ama olmadı. Maçı biz hak etmesek de beraberlikti hakkı maçın diye düşünüyorum. Evimizde kaybettiğimiz ikinci maç oldu ve taraftar arasında homurdanmalar başladı.

5 maç sonunda sadece 6 puanımız var. Kadro darlığının sıkıntısını çekiyoruz. Taraftarımız bu sezon bizden tabi ki şampiyonluk beklemiyor ama içeride de maç kaybetmememiz gerekiyor. Üstelik de bu takımlara karşı. Sakatlıklar sona erdi, tam kadro devam edeceğiz. Sadece sağ açıkta sıkıntımız var, Luftia sakatlandı ama yerini dolduracak oyuncum var.