1 ile 30 arası toplam 410 sonuç

Konu: Feyenoord Kurtlar Sofrasında!!! [3. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Şampiyonluk kaçınılmaz hocam

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by steal View Post
    Hocam 2 mac gol sov yapmıssın
    Evet Murat. Allah nazardan saklasın. Cok iyi oynuyoruz.
    Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Baştan sona okudum kariyeri. Çok keyifli, heyecan dolu ve gerçek bir kariyer olmuş. BU sene şampiyon olacağına eminim
    Sagol abi. Sizin gibi abilerimizden bunları duymak beni daha da heveslendiriyor
    Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Transferler çok iyi gerçekten.Kadronun kalitesi 2 katı artmış bana göre.Bu sene şampiyonluk gelirFM nin azizliğini yaşamayan varmı ya?10 maçta 3 gol yiyip 10 galibiyetle gidiyosunuz, ne kadroda ne taktikte bi değişikliğe gitmeksizin, sonraki 10 maçta 15 gol yiyip, sadece 4 galibiyet alıyosunuz.Sabrımı zorluyor bazen bu oyunNeYse başarılar
    Sagol kardesim. FM den gecen sene cok cektim. Resmen beni sampiyon yapmamak için ugrastılar
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kadroyu güçlendirmişsin, bu sene şampiyonluğa ulaşıp avrupa için çalışmalara devam edersin artık. Başarılar.
    Sagol Serkan. Bu sene Avrupa Liginde de iddaalıyız. İns 3. UEFA kupasını da getiririz Feyenoorda
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Baya sağlam bir kadro kurmuşsun Ümit abi ve ligdeki ilk maça da harika bir giriş yapmışsın tebrikler.
    Sagol Yunus. Kadromuz kaliteli. FM izin verirse basarılı olmak istiyorum
    Quote Originally Posted by tugycan View Post
    Şampiyonluk kaçınılmaz hocam
    İnsallah kardesim. Zaten kadromuz lig standartlarının üstünde. Ben daha cok Avrupa kupasını istiyorum
    Oyunu acıyorum. Ssler en yakın zamanda sizlerle olacak..
    TariboWest

Mesaj Yetkileri