teşekkür ederim
gelecek gelecek...bu takımda potansiyel var
gittiği yere kadar
sen olursun abi de ben pek sanmıyorum olucaamıherşey süper gitse son haftalarda bütün kadro sakatlanır, ya da bişeyler olur hakemler karşı durur...bende bişeyler olur süper seri mağlubiyet yakalarım
olamam kısaca
niye durayım2.ligteki adamlarla mı mücadele etcem süper ligte...federasyon vermiş 8 yabancı hakkı, sonuna kadar kullancaz elbet
Kader arkadaşı olduk Kaan abiyle, para möhüm deel
sağolasın abi, başladık ama gerisini getirebilecez mi asıl önemli olan o
vasat bi maç oldu...rakip 10 kişi kaldıktan sonra biraz daha hücuma yönelmek istedim ama olmadı. deplasmanda 1 puanda iyidir
Bu sonucu haketmedik! şanslı takım bu beşiktaş...doğru düzgün 3-4 pozisyonları yok ama 2-0 kazandılar be...
Taktik üzerinde biraz oynama yaptım, hücumda çoğalamıyorduk defansif bi taktikti. Türkiye kupası maçı itibarıyla memnunum taktikten, yalnız savunma biraz zayıf oldu böyledeneyse gruplarda mücadele etmeyi hak ettik, istanbulspor'u eleyerek.
Evimizde mutlak galibiyet için çıktığımız maçta 3 puanı 3 golle aldıkMaçın adamı olarak Coulibaly'i seçtiler ama bence Cicero'ydu. gol attı, asist yaptı, yeri geldi savunmaya yardım etti, top kaptı, oyun kurdu... 10.5 numara işte budur
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.