1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Sivas'ta ''Bülent istifa'' sesleri!

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Bu ülkede Sivas'ın yaptıgını Kocaeli'de yaptı Es-Es'te yaptı ve daha birçok takımda yaptı ama kimse inanın bu kadar antipati beslememişti bir takıma..Dediğim gibi 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz,İstanbul'da laila muhabbetinin mantıgını çözmekte halen zorlanıyorum..Dediğim gibi Bülent Uygun'u sevmiyorum Sivasspor'u değil..Başarı kazandırdığı dogru ama 'o kadar' başarı değil..Bir 2.lik bir 4.lük kendisini ve camiasını büyük yapıyorsa bir şey söylemem..Bülent hocanın görevi asıl bu sezon başlıyor..Forumda beni bu kadar sevmene çok şaşırıyorum açıkcası
    5 Yeriz 7 Yeriz Lafını O An Espri Olsun Diye Söylediğini Düşünüyorum
    Ayrıca İstanbulda Laila Var
    Sivasta Hiç Bir Futbolcu Gece Kulubüne Gidemiyor
    Bu Dediği Doğru Sadece Bunlar Antipatik Ediyorsa Bilemiyorum Artık
    Bülent Uygunun Sivasa Kazandırdığı Çok Büyük Başarıdır 20 Milyon Euroluk Bütçesi İle Kendinden Çok Daha Büyük Bütçeli Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş trabzonspor Gibi Takımlar Başa Baş Kora Kor Dişe Diş Yarıştı Bu Takımda Takım Kadar Bülent Hocanında Çok Ciddi Payı Vardır Bu Başarıdan
    Ayrıca Daha Çok Şaşıracaksın

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    5 Yeriz 7 Yeriz Lafını O An Espri Olsun Diye Söylediğini Düşünüyorum
    Ayrıca İstanbulda Laila Var
    Sivasta Hiç Bir Futbolcu Gece Kulubüne Gidemiyor
    Bu Dediği Doğru Sadece Bunlar Antipatik Ediyorsa Bilemiyorum Artık
    Bülent Uygunun Sivasa Kazandırdığı Çok Büyük Başarıdır 20 Milyon Euroluk Bütçesi İle Kendinden Çok Daha Büyük Bütçeli Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş trabzonspor Gibi Takımlar Başa Baş Kora Kor Dişe Diş Yarıştı Bu Takımda Takım Kadar Bülent Hocanında Çok Ciddi Payı Vardır Bu Başarıdan
    Ayrıca Daha Çok Şaşıracaksın
    ülke takımı 8 yiyor yaptıgı espriye bak..neyse uzatmayacagım daha..

Beni şaşırtmak istiyorsan nickindeki değişiklilkten başlayabilirsin

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    ülke takımı 8 yiyor yaptıgı espriye bak..neyse uzatmayacagım daha..

Beni şaşırtmak istiyorsan nickindeki değişiklilkten başlayabilirsin
    Ver Parasını Değiştireyim Allah Allah

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sivasspor elindeki kadro çok kaliteli olmamasına rağmen takım olmayı başarabilmişti. Bu takım ruhu ile de Anadolu maçlarında seri galibiyetleri yakaladı. Bir takım galibiyete alışırsa yenilmesi zordur. Sivasspor'da gerek takım ruhu gerekse galip gelirim mantığıyla büyük maçlarda da kendini gösterdi.

Bunun yanında büyük takımlarında tanınmaz halde olmaları bana göre Sivasspor'un büyük başarısının %60'ını oluşturmuştur.

Peki bu takım ruhunu oluşturan kimdi? Tabi ki Bülent Uygun. Bülent Uygun normalde mütevazi ve dobra konuşmalar yapıyor ancak mimikleri, ses tonu insanların nefretini kazandırıyor. Yani maviye mavi dese ben sinir oluyorum.

İstifa noktasına gelirsek başarı varsa sende yerinde kalırsın. Hatta bazen çıkarlar doğrultusunda başarılıysan bile gidersin. Lucescu - Galatasaray örneği gibi. Bülent Uygun başarısız oldukça takımın başında kalabileceğini zannetmiyorum.

Mesaj Yetkileri