Selman abiyle de görüştüm.Halı saha olayı çok kolay bi iş ve olacak inş
Selman abiyle de görüştüm.Halı saha olayı çok kolay bi iş ve olacak inş
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
aha da doğru düzgün bi yer olsun ama.. sahası falan.. soora çıktığımızda da bi yerde oturabileceğimiz bi yer olsun. yorgun olacaz hem bişeyler içeriz hem de laflarız.. bi kaç da foto çekeriz. 1. Turksportal Halı Saha Maçı diye![]()
Evet zaten öyle olsun
Yol üstü bi halı saha olmasın.
Çok mu şey istiyoruz![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Zeytinburnu'nda Uğur Tütüneker'in halısahası var. Mükemmel yapmış. Metronun dibinde olduğu için de ulaşım kolay.
arkadaşlar şimdi nerede - ne zaman - ve kimler gelecek halı saha ya?
ben Turkiye ye 3 haziran dan sonraki hafta icersinde de gelebilirim veya 24 haziranda tam belli deil ama insallah 3 hazirandan sonraki hafta icersinde gelirimde hali saha maclarina katilabilirim.. eger 24 haziranda gelirsem beni bekleyin![]()
Tarih bi kesinleşsin yer kolay........
Metronun dibinde ben niye farketmedim.Originally Posted by iori
hangi halısaha olur onu bilmem ama kerem levent dedi bildigi birsey vardır herhalde ama farketmez bana zeytinburnuda uyar![]()
anadolu yakası için çok güzel 2 halısaha var biri göztepede diğeri hemen Fenerbahçe stadının yanındaki Kenan evren lisesinde şu öss sınavı bi atlatılsın kesin tarihi belirleriz
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ewt stadın yanındaki gerçekten çok hoş.. hem çıkışta oturacak sohbet edilecek bi sürü de yer war. tarık kardeşime katılıyorum...
zeytinburnuna nası gidiliyor ? yani ben suadiyeden gelecem de oldu ki zeytinburnun da maç olacak bari nası geleceğimizi bilelim. bakırköyden mi gelecez ?
bakırköyden minibüslere bindinmi zeytinburnundaki halısahanın orda bırakırlar zaten hemen metronun yanında tabii orda oynayacaksak ama görmeniz biraz zor olabilir çünkü ağaçlar falan kapatıyo sahanın orayı...
orasını bilememOriginally Posted by #10 Osmanozc
Suadiye????Abi tam nerde oturuyosun bende suadiyedeyim...........Bu arada stadın ordaki çok güzel biyer bikere antreman yapmıştık orda........Originally Posted by Çağrı Zorkol
Bayadır giremiyordum, forumu takip edemedim, kusura bakmayın...
-
stadın sağ alt tarafındaki........
işte stadın sağ alt çaprazında saha var
ama orda olmasın ben gs formamla geliceğim için fenerliler dalar malar şimdi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
sol alttakide hiç fena değil![]()
![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
tarık abi hangisinde oynayalım diyosun sen?
kişi sayısına göre belirleriz bunu eğer çok kişi çıkmazsa belirttiğimiz kenan evren lisesindeki saha iyi olur eğer fazla olursak daha büyük bir saha buluruz
Ben GFB polarıyla gelirim derim ben bunu hallettim sorun yokOriginally Posted by cifaaa
![]()
Suadiye lisesini biliomusun senderson ? ordayım işte.. onun yan sokağı hemen...Originally Posted by senderson
yannız kenan evren sahası gerçekten küçük. 6şarlıktan oynanr orda.. kimler geliyor şimdi tam olarak.. gelecek olanların listesini ben hazırlıyabilirim. msnden bana ulaşın listeyi yapayım : [email protected]
iyi ben ekledim ama macın nerede yapılacagına bi karar verin bide 6sarlı az olur bence daha büyük saha bulunmalı
arkdaşlar şu olayı bi toparlamak lazım.
iki bölüm halinde olacak diimi? avrupa ve asya maçları
şimdi arkadaşlar
tolga arkadaşımla da konuştum. çok güzel bi yer belirledik. ama bunu kişi sayısına göre ayarlamayı düşünüyoruz. gerçekten gideceğimiz yer orası olursa sizler de çok beğeneceksiniz. beylerbeyinde tff'nin yeri war. gerçekten çok hoş bi yer. ama bunu kesin gelenler belli olduktan sonra kararlaştıralım dedik tolgayla. şu anda elimde 4 kişilik liste war gelenlerden.. ki bunlardan biri zaten ben diğeri de tolga. üyelerimizden sadece iki kişi geliyor. katılımın artmasını rica ediyorum!
cagilligime vererek bi soru sorucam tolga hangi üye veya mod oluyor?
bide gelen kişileri buraya yazarsan bizde bilgi sahibi olmus oluruz
tolginho yani admincagilligime vererek bi soru sorucam tolga hangi üye veya mod oluyor?
bayaaa bi cagillik etmisimOriginally Posted by mustafagungor
![]()