1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Sercan'ın Babasından Bomba Açıklamalar!..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sercan gelse banko oynayacakmıydıki zaten de oyun planını düşünüyorlarmış
    Sercan'ın babasının Galatasaray'ı istemesinin sebebi, Sercan'ın Galatasaray'lı olması ve babasının, Sercan'ın Rijkaard gibi bir hoca ve Arda'yla yan yana oynamasını istemesinden..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Bu tekliflerin zaman sırası da önemli tabi. İlk teklifi Fenerbahçe yaptı sanırım. O kabul edilmedi. Haldun Üstünel'in söylediklerine göre Galatasaray'ın Bursa'ya bir teklif götürmemiş olması gerekiyor. En azından o cümleden o anlam çıkıyor. Son olarak da Fenerbahçe 9,5 milyon € + Vederson teklifi yapmış anladığıma göre. Vederson gitmesin denilince transfer gerçekleşmemiş.
    Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Ben de farklı birşey demedim zaten. Bir sonraki cümlemden anlaşılıyor.
    Farklı birşey demişsin. Ortada Fenerbahçe'nin 9.5 m € + Vederson şeklinde bir teklifi yok. Fenerbahçe'nin teklifi sadece 9.5 m € Zaten Fenerbahçe 9.5 m € + Vederson teklifi yapsa muhtemelen şuan Sercan Fenerbahçe'nin oyuncusuydu. Bir de Vederson gitmesin diyen bir yönetim nasıl 9.5 m € + Vederson teklifi yapabilir ki ?

Diğer mesajımda eklemeyi unuttuğum birşeyi daha ekleyeyim; Tamam Sercan genç oyuncu olduğundan dolayı babasının ona sahip çıkması, destek vermesi vs. önemli fakat Sercan'ın babasının medyada bu kadar fazla gözükmesi doğru değil. Doğru olan Sercan'ın transferinde bu işi profesyonel olarak yapan bir kişinin rol almasıdır. Tabi ki bu işin mutfak kısmı olacaktır. Evde babasına danışacaktır ama bu işi profesyonel olarak bilmeyen bir kişi bu kadar medyada yer bulursa bu Sercan için de pek güzel olmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri