Off yaa hiç uyumadım sabah 9 da yattım sonra şuan kalktım :/
Geçim olsun Allah Acil şifa versin. Benim hayatım dişçide geçti. Azımdaki sağlam kalan dişler sadece öndekiler. Azıların hepsi dolguluÇocukluktan beri dişçi korkusuyla yaşıyorum
Artık bitti ama. Umarım bir yerlerden sinsi bir çürük çıkmaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit : Geçim olsun = Geçmiş olsun.
Düzenle butonu geri getirilsin !
Last edited by Nedvedmania : 08.Eylül.2009 at 00:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Selam gencler,nasılsınız?
açıl tukan açıll
Selam ahali ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Selamlar..
İyi geceler herkese![]()
Git gide kalabalıklaşıyor umarım güzel bir muhabbet ortamı olur.. Ben yatıyorum kalanlara muhabbet konu başlığı olarak Türkiye - Litvanya maçını bırakıyorum..![]()
valla ben de duş aldım,birazdan birşeyler yiyip yatacagım
kalanlara hoş sohbet dilerim...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
uzun süredir mesaj atılmamış buraya![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İyi geceler..
iyi geceler kardeşim
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
iyi geceler turkiye maci noldu ya izleyemedim basket
Selamlar...
Selam.Nasılsın Oğuz?
İyidir senden naber, Mustafa..
Sağol idare ediyoruz işte.
Uzundur ben olmuyorum sen oluyorsun ben oluyorum sen olmuyorsun bi kesişemedik..eee nerelerdeydin..
Ya ne olsun benim bilgisayarın anakart yandı şimdi dizüstü aldım döndüm sahalara D:
Hayırlı olsun.. Yeni modellerle darısı başımıza..![]()
Zaten yakında bende kafe ahalisi için bir dizüstü açılımı yapacaktım. Sen ilk nefer oldun Mustafa.
Amin hepinizin
Ya bende işe yarar bişe aldım bakalım 4-5 yıl idare etsin beni yeter.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ne açılımı o Mr. Barto?
Last edited by Trabzonspor : 08.Eylül.2009 at 17:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mustafa birşey soracağım ekstradan mouse takıp mı kullanıyorsun aletin kendi touch pedini mi?
Valla mouse takıyorum bu touch pede alışamadım.Sayfayı aşağıya yukarıya götürmelere alışamadım.
Birinizde şaşırtın yahu beni.
Boşuna yapıyorlar zaten onu kimsenin kullandığı yok. Ben birde elim değip mouse oynamasın diye deaktif ediyorum
Bildiğin açılım işte. Her hafta çekilişle kafe ahalisinden birine laptop hediye edeceğim.
Çekiliş torbasını ele geçirip içine tamamında benim adımın yazılı olduğu kağıtları koyacağım.
"YÜCE ATATÜRK"
Vay bende katılırım bır tane var ama bırtane daha olsa sorun olmaz![]()
Pes MAster lig'te sezon arasında hazırlık maçlarını iptal etmek isterken tüm günleri hazırlık maçı ile doldurdum üzerine sırf geyik olsun diye seviyeyi top playerdan beginner'a çektim sonra öyle unuttup yeni sezon kurdum lanet olasıca ki top player'a sezon kurulduktan sonra dönmüyor.Çıldırmak üzereyim çözümü olan varsa çok minnettar kalırım..