Yayın haklarını tekrar NTV Spor aldı.
Yayın haklarını tekrar NTV Spor aldı.
Bu son zamanlarda aldığım en iyi haberlerden birisiydı sonunda justin tvden kurtulduk. Sağol Del Piero_10 arkadaşım.
Sky Sport Italia, David Beckham'ın Milan'a bir kez daha kiralanması için kulüplerin anlaşmaya vardığını öne sürdü.
Sky Sport Italia'nın haberine göre, LA Galaxy ile Milan, İngiliz yıldız David Beckham'ın ocak ayında İtalyan devine kiralık olarak transfer olması için anlaşmaya vardılar.
Gazetenin iddiasına göre, İngiliz yıldızın ABD kulübüyle anlaşmasını feshetme olasılığı da var. Ancak hem Milan'ın Beckham'a uzun vadeli bir kontrat sunamayacak olması hem de sponsorluk anlaşmalarının şartları gereği, bunun gerçekleşmeyeceği belirtiliyor.
Fakat iki kulüp yöneticilerinin tekrar anlaşmaya vardıkları ve Beckham'ın ocak ayında Milan'a geri döneceği iddia ediliyor.
Sky'ın iddiasına göre, Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, İngiltere'nin hocası Fabio Capello ile de Beckham için görüştü. Bilindiği gibi, Capello, Dünya Kupası'nda forma giyebilmesi için İngiliz yıldızın Avrupa'da oynaması gerektiğini söylemişti.
Bu iddialara rağmen, henüz LA Galaxy, Milan ya da Beckham'dan bir açıklama gelmedi.
Bence gereksiz. Artık Beckham ı felan bıkraıp yeni yetenekler aramaları lazım. Oldu olacak Carlosu da satalımda onuda da sol beke koysunlar :d Milan ın bu zihniyetini anlayamıyorum. Gerçi kriz var finansında ama... Neyse bakalım görelim ne olacak..
Finansta kriz var Beckham alınıyor oda güzel. Milan' ın kadro yaşı çok yükseldi. Galliani nin genç yeteneklere yönelmesi gerekiyor.
O anlamda demedim. Yeni genç yetenekleri almaya gücü yetmeyebilir çünkü krizdeler. Kulübü satmak için önermişlerdi diye haber okudum.
Brezilyada bir yeteneği 20 - 25 milyon euro dan aşağı alamıyorsun ama Beckham ı cuzi bir fiyata kiralayabilirsin. Hemde Beckham da Avrupada oynamak için fedakarlık yapabilir![]()
Beckham'da gelince son aldıkları kaleciden sonra kadro giderek gençleşti,ikinci bahar yaşıyor ömrüm gel benim yarim oluver şimdi![]()
![]()
![]()
Adam milli takımda forma giymek için çabalayacaktır o kadarda kötü olacağını düşünmüyorum..Birşeyler yapabilir..
Capello Beckham avrupa'da oynamazsa 2010'u unutsun diye açıklama yaptı. Beckham Milan'a giderse var gücüyle oynar tabi bir Dünya Kupası daha oynamak istiyorsa.
Geçen sefer yararlı olmuştu.Bu seferde yapar birşeyler herhalde..
So what?
Saike
bu transfere tamamen karşıyım, ucuza popülariteyi korumak için savaşıyorlar
Fenerbahçe’nin eski oyuncularından Stephen Appiah’ın, İtalyan vatandaşlığı için başvurduğu ifade edildi.
Uzun süredir kendisine kulüp arayan Ganalı oyuncu, sadece milli takım seviyesinde futbol oynayabiliyor. Appiah’ın uzun süredir kendisine kulüp bulamaması, sağlık sorunlarından kurtulamadığı haberlerinin çıkmasına neden oluyor. Appiah’ın İtalyan pasaportu almasıyla Serie A’da bir ekibe transfer olmasını kolaylaşacağı düşünülüyor.
İtalya'ya alışmış
Eski Fenerbahçeli futbolcunun pasaport başvurusu hakkında açıklamada bulunan mejaneri Luca Pagani, “Önümüzdeki günlerde resmi başvurumuzu yapacağız. İtalyan vatandaşlığı için 10 yıl ülkede kalma şartı aranıyor. Nisan ayında Stephen’in İtalyan olacağını umuyorum” dedi.
1997 yılında Udinese tarafından İtalya’ya getirilen Ganalı orta saha oyuncusu, Parma, Brescia ve Juventus gibi kulüplerde forma giymişti. Fenerbahçe’de 3 yıl forma giyen Appiah, kulüpten olaylı bir şekilde ayrılmıştı.
Catania yolcusu
Appiah’ın transferiyle ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınan Pagani, “Stephen, Catania’ya gitmek istiyor. Ama şimdilik bu konuyla ilgili ayrıntılı bir açıklama yapmak istemiyorum. Transfer tamamen gerçekleşmeden konuşmak doğru olmaz” dedi.
Juve seriye bağladı
Serie A'nın 4. haftasında Lazio'ya konuk olan Juventus, zorlu maçtan 2-0 galip ayrıldı. İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada skoru belirleyen goller ikinci yarıda geldi.
Önce 72. dakikada Caceres'le 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar, 90. dakikada Trezeeguet'le skoru tayin etti.
Çizme'de şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Torino eikibi, 4'te 4 yaparak galibiyet serisine devam etti ve 12 puanla zirvedeki yerini korudu. Sezona iyi bir başlangıç yaparak dikkat çeken Lazio ise 6 puanda kaldı.
Serie A'da günün diğer maçında ise Milan, deplasmanda Livorno ile 0-0 berabere kaldı.
(Ligtv.com.tr)
Genoa-Napoli
Kırmızı kartlar, penaltılar, tartışmalı hakem, mükemmel goller, klasik bir Serie A mücadelesi oluyor ama ntv spor fransa-hırvatistan basket maçını vermeyi tercih etmiş.
Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, her an ilk 11'deki yerini kaybedebilir.
Milan Teknik Direktörü Leonardo ve Adriano Galliani, Ronaldinho'nun kötü oyununa daha fazla sabretmeyip, yıldız oyuncunun Marsilya karşısında yedek oturabileceğini ima ettiler.
Başkan Silvio Berlusconi, Ronaldinho etrafında bir takım kurmak isterken, Brezilyalının son Livorno maçındaki oyunu yine hayal kırıklığı yarattı. Maçtak sonra konuşan Leonardo, "Ronaldinho iyi olursa ve oynamak isterse, takım için önemli bir oyuncu olabilir" dedi
İkinci Başkan Adriano Galliani de, ikinci yarıda Pirlo'nun Ronaldinho'nun yerine oyuna girmesine de atıfta bulunarak, "Ben sahada iki tane takım gördüm. İlk yarı hiç birşey üretemeyen, ileri oynayaman bir takımdı. Pirlo ve Inzaghi oyuna girince ise takım çok daha iyi oldu" diye konuştu.
Tecrübeli yönetici, şu anda sadece Marsilya maçını düşündüklerini ve gruptan çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Marsilya maçında Seedorf'u oynatıp Ronaldinho'yu yedek oturtabilirmiş Leo..Transfer şart diyoruz ama adamların umrunda değil.
Böyle olacağı çoktan belliydi ...
Ronaldinho'nun devri resmen kapanmıştır.Bundan sonra bir daha o yaptığı yükselişi yapabileceğini sanmıyorum..
So what?
Saike
Milan'ı böyle kötü yakalayan Marsilya 3 puanı alacaktır...
cishokko alınmalıydı , rafinha bale ilaç gibi gelir ... ortasahada problem yok kanat oyuncusu takviye edilmeli takıma forvete de yırtıcı bir forvet takviyesi yapılmalı...
Bence önce adam gibi bir teknik direktör getirilmeli takımın başına.Barcelona'ya bakılarak Leonardo getirildi ama aynı olay değil maalesef.Barcelona'da yıllardan beridir oturtulmuş bir sistem var ve bu sistemin başına oyuncuların saygı duyacağı ve bu sistemin ne olduğunu bilen Guardiola getirildi.Milan'da aynı ortam yokki benzer girişim başarı getirsin..
Ayrıca yeni hocayla beraber mevkilerede köklü bir değişiklikte şart.Bahsi geçen isimler takıma yarar sağlarlar ama köklü bir değişiklik olmadıktan sonra geçici olur bu katkılar..
So what?
Saike
İnzaghi uzun süre götürcek olsa zaten ne forveti de çok yaşlandı artık =) genç kartal sonuna kadar katılıyorum söylediklerine..
anlamadım sezon başı dönemin suyu mu çıktı da devre arasını bekliyorlar? sezon başında adam gibi transfer yapmayan adam devre arasında hiç yapmaz kimseyi kandırmasınlar..
Fransız yıldız yeniden Premier Lig'e dönme hesapları yapıyor. Bir dönem Arsenal forması ile kariyerinin zirvesine ulaşan Patrick Viera, 2010 Dünya Kupası öncesinde form tutabilmek için İnter'den ayrılıp, Tottenham'a gidebileceğini açıkladı.
The London Evening Standard'a açıklamalar yapan Fransız oyuncu, Redknapp ile çalışmak istediğini ve kendisine çok fazla saygı duyduğunu ifade etti. Redknapp ile çalışan arkadaşlarının, ondan övgü ile söz ettiğini belirtti.
Bu sezon Serie A'da İnter ile 4 maçın 2'sinde şans bulan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Devler Ligi'nde ise Barcelona karşısında yedek kulübesinde oturdu.
Patrick Viera, transfer döneminde de Tottenham'dan teklif almış; fakat yine bir Londra takımı olan Arsenal taraftarına duyduğu saygıdan ötürü bu öneriyi geri çevirmişti. Ocak ayında Viera'nın White Hart Line Stadı'na gelmesinin kesinleşmesi için birkaç ay daha bekleyeceğiz.
Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, Antonio Conte Atalanta'nın yeni hocası oldu.
Atalanta, eski Bari'nin teknik direktörü Antonio Conte'yi, Angelo Gregucci'nin yerine göreve getirdi.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Atalanta, yeni teknik direktörünün Antonio Conte olduğunu duyurmaktan mutluluk duyar. Angelo Gregucci'ye bize yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz" ifadelerinde bulunuldu.
Conte'nin tanıtımının TSİ 19.00'da yapılacağı belirtildi.
Atalanta'nın bu kararı almasına, bu hafta ligde aldıkları 4-1'lik mağlubiyetle dördüncü karşılaşma sonunda sıfır puanda kalmış olmasının neden olduğu belirtildi.
Şu ana kadar ligde dört puan toplayabilen Napoli'nin teknik direktörü Roberto Donadoni, görevinin başağında kalacağından bir hayli emin.
Napoli Teknik Direktörü Roberto Donadoni, şu ana kadar ligde istediği sonuçları alamasa da, 4-3-3'lük sisteminden vazgeçmeyecek gibi gözüküyor.
Basında çıkan görevinde kovulabileceği iddialarına inanmadığını belirten İtalya Milli Takım'ı eski antrenörü, "Udinese karşısında riske girdik. Kazanmak için çok hücumcuyla oynadık. Genoa maçının ilk yarısında olduğu gibi iyi bir oyun ortaya koyduk" diye konuştu.
Lavezzi'nin sol kanatta başarılı olduğunu belirten Donadoni, 3 hücumcuyla oynamaktan zevk aldığını ve takımının gayet dengeli oldığunu sözlerine ekledi.
Donadoni, "Çok fazla eleştiri geliyor. Eleştiri olmalı, ancak sınırı aşılmamalı. Kovulacağım yönündeki iddialara ise kesinlikle inanmıyorum" diyerek sözlerine son verdi.
Napoli, yarın akşam ligin 5. hafta mücadelesinde Inter'e konuk olacak.
Kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Milan'ın ilk hedefi Luca Toni.
Tuttosport'a göre Ocak ayında transfer bombalarını patlatmak isteyen Milan'ın listesinin birinci sırasında Bayern Münih'te gözden düşen Luca Toni var.
İtalyan yıldız takımında mutlu değil ve Almanya'dan ayrılmak istiyor. Toni'nin hedefi Dünya Kupası'nda oynamak ve bunun için ilk onbirde oynayabileceği takıma gitmesi gerek.
Dev forvetin transferi Huntelaar ve Borriello'dan memnun kalmayan Leonardo'yu mutlu edebilir.
Milan'ın listesindeki bir diğer ismin Schalke'nin yıldızı Rafinha olduğu iddia edildi.
milana fazla genç gelmesin toni...kaldıramayabilir mılanın bunyesı![]()