Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
Başarılar dilerim.
Teşekkürler Umarım Güzel Bir Kariyer Olur Şampiyon Olan Ben Alayım Tabi

Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
Başarılar Abilerim İnş Bu Uzun Soluklu Olur İyi Olan Kümeye
Bu Gazla Şampiyon Olmazsam Ahanda Yazıyorum Buraya

Quote Originally Posted by steal View Post
basarılar dilerim favorim inter
Juventus Yada Fio Deseydin Ezeli Düşmanım İnter Kaybettin Hocam

Quote Originally Posted by Rais View Post
uzun sürer inşallah.
Turgaycığımın İstikrarını Düşünürsek Bayağı Bir Gideceğiz Herhalde TSİ de En Uzun Süren Ortak Oyun Olacak Saolasın Kardeşim

Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
ikinizede başarılar desteklediğim adam kendini biliyo
Kim Acaba Kim Acaba

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
Başarılar dilerim.

Milanla oynamışlığım var.İlk sezon bütün yaşlıları gönderdim iyi miktarlara.Pirlo olsun Gattuso olsun Ronaldinho olsun Nesta olsun..Daha kimler var bilmiyorum ama bütün takımı gönderdim en baştan takım kurdum.Bence sende öyle yap Mehmet abi.

Onların yerine Joao Moutinho'yu öneririm.2.sezon takım kaptanlığına kadar yükseldi.Forvet hattına Tevezi alabilirsen süper olur.Ben ManU'dan taksitle falan filan 20MN€ 'ya alabilmiştim.Pato - Tevez ikilisi takımı uçuruyordu arkadan da Kaka..

Orta Sahada Flamini ilk senenin yıldızlarından oldu bende.2.sezon başında 30MN€ ya yeniden Arsenale sattım.Orta sahada bir diğer isim ise Carrick olabilir.Yine taksitle falan filan alabilirsin uygun fiyata.

İkinizide başarılar dilerim.

Roma uzaktan vursun yeter zaten
Aliciğim Hangi Takım Olduğumu Karıştırdım Yav Ben Roma Sanıyordum Kendimi

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Mehmetcim sende Juventus'u alsaydın keşke.Takımların yaş ortalamasından dolayı veteran turnuvası olurdu

Ben Romalıyım Roma'yı yakmam

Turğaycım sanada başarılar abisi.İlk 60'da golleri attın attın,bunlar son 30 dakikada çimde yatarlar
Saolasın Abicim Aramızda Kalsın Romaya Aşığım Tottide Olunca Başka Takımlara Bakmam Hiç İtalyada
Yalnız Bizim Başkan Pintimidir Nedir 15MTL Bütçe Verdi Yav Bu Paraya Takım Kurulmaz Hocam Turgayın Bütçesi 30M Ekstra Bütçe Verdi Birde 50'ye Yaklaştı Keşfedilmemiş Gençlere Hücum Edecez Artık Bir Patoda Kakada Ben Bulmam Lazım