1 ile 30 arası toplam 269 sonuç

Konu: Takım:Exeter|Brezilya>Hedef:Ne Kaldı Geriye>Sezon:15

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lige Süper Girdik
    5te5

Transferler
    Lige Uyum Sağladık

Şimdi biraz film izleyem.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardeşim gelmiycem bi daha buraya..moralim bozuluyor. bu kadarda başarılı olunmaz ki
    hem GS'yide yenmişsin 1 kezde değil 3 kez

Yaw bu 9.0.3 bana çok saçma geliyor. Takımların şut istatistikleri, oyuncuların 20 küsür gol 30 asist gibi performansları hiç gerçekçi değil. 9.0.1in gözünü seveyim yaw

Şaka bi yana Exeter iyi bir seçim olmuş, milli takım olarakta mesela Bosna gibi bir takım alırsan güzel olur bence.
    hocam o goller ve asistler versiyonla alakalı değil asistler kornerlerden. goller ise oyun stiline göre örneğin ben riquelme üzerinden oynarım ama riquelme baskı yerse topu yayarım.Buna görede riquelme baskı olmassa çok gol atar ama baskı yerse diğerleride gol atar.Örneğin riquelme emekli olduktan sonraa biz takım oyunu oynamaya başladık böylece herkez en az 15 gol attı.
    Brezilyaya gelince türkiye takımı beni kabul etmedi dünya şampiyonu olduğumda brezilyayla bende türkiye beni alana kadar brezilyada kalıcam
    Last edited by LifeYourself : 21.Eylül.2009 at 00:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri