1 ile 30 arası toplam 269 sonuç

Konu: Takım:Exeter|Brezilya>Hedef:Ne Kaldı Geriye>Sezon:15

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

korner taktiği 9.0.3 te daha mı etkili acep yaw bende aynı şeyi uyguluyorum ama daha 1 sezonda 10 korner golüne ulaşamadım hiç.

Brezilya ile dünya kupasını alsanda saymam ki Türkiye'yi kim çalıştırıyor da seni almadılar?
    9.1 de de etkili ama bende kornerleri riquelme kullanıyor en az 20 asist kornerden riquelme acayip vuruyor tam adamın kafaya gidio adam kazma değilse golhatta 9.3 te servet 18 leo 15 gol atmıştı asistler riquelme
    türkiyeyi terim çalıştırıodu.sonra emekli oldu benle bir tarihi olmayan bir adam başvurduk benle başarıya ulaşamıyacaklarını düşündüler

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    9.1 de de etkili ama bende kornerleri riquelme kullanıyor en az 20 asist kornerden riquelme acayip vuruyor tam adamın kafaya gidio adam kazma değilse golhatta 9.3 te servet 18 leo 15 gol atmıştı asistler riquelme
    türkiyeyi terim çalıştırıodu.sonra emekli oldu benle bir tarihi olmayan bir adam başvurduk benle başarıya ulaşamıyacaklarını düşündüler
    Evet Riquelme faktörü tartışılmaz ama dikkatimi çeken 9.0.3 kullanan diğer arkadaşlarda kornerden çok gol buluyorlar. benim idç kariyerinde hem korneri kullanan hem kafayı vuracak adamlarım süperdi ancak genede sizin kadar atamadım.

Milli takımın başına Aragonesi'i getirsinler oldu olacak bari
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri