Quote Originally Posted by geyik20 View Post
Neresimi kötü olur türkçe çıkacağına inanmış adam bütün parasını oraya verir
Neresi kötü değilmi?

Hayır Kimse Türkçe çıksın Alırım demiyordu Fiyat düşsün Diyordu
fiyatı 25-30 diyorlardı Bu hiç bir zaman olmadı olmayacak belkide
yani kimse Türkçe çıksında alayım diye birşey yoktu Kimse öyle bir söz vermedi
vermeyecek
Ben 25 liraya Cm aldım Türkçe şimdi almışmıyım almamışmıyım?

Si bizi sevmiyor ki istediğin kadar uğraş kendiniz diyorsunuz 9 bin satan ülkenin dilini eklemediler diye bence bırakın bu işi Malesef bu ülkede bu fiyata Türkçe olsa dahil kimse almaz Farkındasınız ama insanlarımız bunu görüyor korsanın kullanılmasının fazlalığı ortada neden kullanıldğının...

Benim önerim var Miles Jacobson türkiye gelsin asgari ücret ile türkiyede yaşasın ama ne ev ne araba o zaman türkiyeyi anlasın ama ingilizler bize gülüp geçen bir millet olduğu için çok fazla yazıp çizmeye gerek yok 200 bin üyesi olan forumda 10 bin kişi çıksa keşkede alsa bir umutla ama zor işler bunlar zor...
Arkadaşım sen demiyorsan sana zaten bir lafım yok. Herhalde böyle deniyor diye uydurmuyorum, orjinal oyun alınsın dendiğinde benim karşıma çıkan en önemli 2 engelden birisi Türkçe olmadığı. Ve Türkçe olmadan almam diyenlerin sayısı da hayli fazla, şimdi Türkçe olmadan almam diyenler, yine almam diyor. Türkçe çıkma ihtimali var, neden almıyorsun dediğimizde, önce Türkçe çıkarsınlar diyor.

Birşeyler yapılmazsa Türkçe çıkmayacak işte. Şimdi böyle bir olay başlatılmasa, oyun çıktığında Türkçe bile değil, neden alayım diyenler olacaktı, her sene böyle sürüp gidecekti. Sen takip etmediysen Türkçe çıksın alırım diyenleri ya da oyun çıktığında Türkçe bile değil neden alayım diyenleri, bu benim hatam değildir.

Kimse oyunu al, kesin Türkçe olacak demiyor. Bu şekilde oyunu alan da kandırılmış hissetmez kendini. Eğer 10 bin satış yapılır da Türkçe eklenmezse kandırılmış olursun, başka türlü nasıl kandırılıyorsun anlamıyorum?

Ama siz de orjinal oyuna para vermeyi enayilikten görüyorsanız bir şey diyemem. Ben orjinal almayan birisi olsam, neredeyse 10 yıldır oynadığım bu oyunun bu sene Türkçe çıkma ihtimaline karşı bile gider bu parayı verip alırım. 1 defalık olsun alırım, bütün parayı daharcamış olmam.

Taksitle alma ihtimali var, en basitinden 6 taksik olduğunu düşünürsek ayda 15 liraya denk geliyor. Almaya niyeti olan, gerçekten destek vermeyi düşünen de bu 15 lirayı öder, ödeyemez demeyin lütfen, ekonomik olarak çok rahat bir ülkede olmasak da, evinde bilgisayarı olan, her ay internete en az 30 lira veren birisi de, ayda 15 lira bir oyuna ayırabilir.

CM'yi bende aldım, sadece Türkçe olduğu için. Fiyatı ikinci plana attım bu nedenle.

Adamlar zaten eklemeye niyetli olsa, böyle bir şey istemezlerdi. Bizler de bu oyunu oynayanların sadece % 5'lik kısmı, orjinal alarak Türkçe oynayabiliriz. Üstelik 2 arkadaş oyunu alsanız 45 lira eder, istediğiniz gibi oynarsınız, hiç bir sorun da olmaz. Kişinin almaya niyeti olsun, para konusunu elbette çözer.

Ama küçük çıkarların peşinde olan, anlayamadığım şekilde bu imza kampanyasının olumsuz yönde propagandası yapılan, destek konularına izin verilmeyen bir ülkedeyiz. Ama biz yine de uğraşmaya devam edeceğiz. Belki anlamamakta ısrar edenlere 50 defa aynı şeyleri yazmak zorunda olacağız ama devam edeceğiz. Türkçe çıkma şansı elimize geçmişken, buna kayıtsız kalıp ya da önüne taş koymaya çalışanlardan olmayacağız ki tüm FM severlerin ahını almayalım, Türkçe olmasını bekleyen, İngilizce bilmeyen kardeşlerimizin de bu oyunun tüm keyfiyle oynamalarını sağlayalım.