Bende son mesaja kadar öyle bir niyet sezmemiştim ama son mesajdan sonra acaba dedim..![]()
Bende son mesaja kadar öyle bir niyet sezmemiştim ama son mesajdan sonra acaba dedim..![]()
So what?
Saike
kurban bayramında halı saha değilde görüşüp kaynaşma baabında bir atraksiyon yapabiliriz belki.
2010'dan itibaren buluşmalara katılırım artıkKoskoca İstanbul'a yakışmıyo böyle ayda yıl bir buluşmalar.Her ay olmalı 5-10 kişilik (:
duy da inanma![]()
Sigara güç verir koşarsın abiorta sahada sigara yakarsın diğer sahaya gidene kadar biter
Valla hocam en nihayetinde kendi aramızda amatör olarak bir maç yapıyoruz.Diğer arkadaşlar nasıldır bilemem ama tüm maç boyunca ileri git-gel yapacak kapasite değilim şahsen..![]()
Eğer organizatörümüz (kıymetlimiz) Eren düzenlerse bir organizasyon herkes için ortak bir yerde ayarlayacaktır..
İlla 2010 mu olması gerekiyor?Gel işte bu yakınlarda bir organizasyon olursa..
Sigara kullanmıyorum.Kullanmakta benim için normal bir insana göre daha tehlikeli.Çocukken astım tedavisi gördüm çünkü.
So what?
Saike
Last edited by Redrum : 25.Eylül.2009 at 00:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aygün bayramda buluşcaz senle.
Aygün buluşmaya gelsin, YHT ile sabah gelir akşam dönerim o buluşmaya![]()
Maça ne oldu![]()
artık aygün bunuda enstantenelerin arasına eklersin![]()
Kadıköy civarını düşünüyorum gençler?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ben kadıköy'e gitmem Beşiktaş olsun.
Bence uygundur.
So what?
Saike
Yapalım derseniz yaparız. Ama ne yapacağımıza karar verelim![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Çamut atmayalım Serhat BeyGayet teknik müdahale idi onlar, soralım kime soralım mesela Mehmet'e soralım
![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
üstüme düştü ve gayet acısızdı![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Uçağımı karşılarsanız gelirim![]()
Sırf uçaksa tamam derim bak
Yemek vs. hiç bir şeye karışmam.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
sokaklarda kalırsın![]()
Bak hala konuşuyor
Hadi maç şuan için birinci planda, maç olmazsa ne yapıyoruz?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT