ps yapalım bencegelebilirim 1-2 gün içinde
ps yapalım bencegelebilirim 1-2 gün içinde
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ooo İzmir tur bindiriyo size utanın utanın.![]()
Olum bizde senin kadarken başladık bu işlere biran önce bu buluşmayı düzenleyerek potansiyeli kanıtla bize![]()
Tatilim bitti, artık evdeyim.Arayın buluşalım. =))
hepimiz ayarlayın diyoruzda kalkıp ben ayarlarım diyen bir babayiğit çıkmadı daha![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
EreN'den başkası diyemez...Malum ben eskisi kadar takılmıyorum aranızda.
![]()
her türlü organizasyona gelirim nrgile hariç ama biri ayalasın artık![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bekleyin bu gece birşeyler düşüneceğim.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
mayg benden çalım yemekten korkuyorsan korkma eski performansımdan uzağım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet batu haklı.. nargile yapalım. ardından ps yaparız sıkılırsak..
Last edited by tosunpasa : 27.Temmuz.2009 at 02:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
nargile olmasın ya küçükler var burdadirek ps olsa
![]()
Futbolcu Bilgileri
Alican gel Bursa'ya Cıraganda içelim nargileyi sınırsız cay nargilenin yanındaücretsiz
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
adaş ne güzel bişeymiş osöyliyceksin elmalı nargileyi sınırsız çay içeceksin obaa
![]()
Aynen süper bişe ayıptır söylemesi gitmiştik 9 tane cay içtik sadece nargilenin parasını ödedik![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Arkadaşlar bende İstanbul'a geleceğime göre farz oldu artık bir organizasyon yapmak.Henüz İstanbul'da değilim ama ancak organize olunduğu için şimdiden gündeme getiriyorum.
![]()
So what?
Saike
Şemsi abi önce sen bir gel buraya buluşalım![]()
Ben ölüm vs.gibi olaylar meydana gelmediği sürece kesin olarak İstanbul'a geleceğim.Gelmek zorundayım..Seninle buluşmamız ayrı.Grup olarak turksportal üyeleri buluşup bir takım organizasyonlar düzenlemek hep istediğim bir olaydır.Yakın bir zamanda olmasada önümüzdeki 5 sene içerisinde bir organizasyon yaparız herhalde..
![]()
So what?
Saike
maçı ayarlayın geleyim
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Çok büyük bir istek olursa gelebilirim![]()
Bencede...
Kadıköy uygundur eren.. Bu yaka olsun da nere olursaBende yarın istanbuldayım..