Aygün gözünü karart gel be olum.Sorun yaşamazsın.Yardım edilir yani.Çok güzel bir buluşma olacak gibi..Valla gittikçe heyecanlanmaya başladım. Bugün üniversiteye giderken bu kadar heyecanlanmamıştım..icon_smile:
Aygün gözünü karart gel be olum.Sorun yaşamazsın.Yardım edilir yani.Çok güzel bir buluşma olacak gibi..Valla gittikçe heyecanlanmaya başladım. Bugün üniversiteye giderken bu kadar heyecanlanmamıştım..icon_smile:
So what?
Saike
Bakıcaz abi gelmeye çalışıcam.Eren abi gaz maz vermese gelmeyi düşünmezdim de
Serkan gitarı getirir sana metrobüste serenat yapar.
Last edited by El Barto : 29.Eylül.2009 at 23:20 Reason: aslı serenat'tır onun...
Serhat, Aygün'ü direkt olarak Söğütlüçeşme'ye alsak, oradan stadyumun orası 5-10 dakika zaten. Boşuna yol çektirmeyelim, rahat rahat gelsin.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Olsun.Açılır belki Oğuz abi..
So what?
Saike
Zeytinburnuna 2 vesait bizim orası.Bir metro son minübüs.Zeytinburnunda birileri var mı ?
ne var yani Ayg ayıp ettin ha şimdi
Last edited by RaSenGan : 29.Eylül.2009 at 04:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yer varsa burak ile gelirim ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Üstlüğümde yazmışım üstlüğümle olucak.Düzenle butonunu saygıyla anıyorum (:
Alican a yer yok mu beyler sorumlular,organizatörler yatıyorlar mı
top taplayıcı lazımdı
Saracoğlu yakınındaysa benim eve 10 dk yürüyerek gelebilirim..
yok ben atmak ile sorumluyum kalenin içinden toplarsınız ttopları
O da güzel[IMG]file:///C:/Users/SMAIL%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/SMAIL%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
Alicanla kalacak yeri de hallettik sadece gelin demeniz kalıyor biletler bile hazır
Son dakika satışfekşınları olmazsa Tsi tarihinin en yüksek katılımlı organizasyonlarından birisi olacak gibi.En güzel ve en değişik olacağı kesin ama..
So what?
Saike
Kadıköyde yapın kadıköyde..
Tamam, Alican'ı da ekledim. Daha gelecekler varsa yazsınlar, tüm ayrıntılar ilk mesajda.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Forvet olarak eklediyseniz cok büyük iş yaptınız
kale arkası
Emrah abi seninle tanışmak ayrı bi zevk olacak Artıfm'nin aktif olduğu zamanlar yaptığın çalışmalarda (çok net hatırlamıyorum ama bizim istediğimiz özellliklere göre oyuncu ve menejerler yaratmıştın ve oyun içinde kendi kendilerine ne yapacaklarına bakıyorduk vs.) yer almıştım.Hazırladığın her sezon raporunu baştan sona okurdum. Büyük hayranındım.
serhat mactan sonra gs-ts macına gidebilirim , gelebilirsin
Alican ı çantama bi ip vasıtasıyla bağlıcam yoksa kaybolur valla
Adama Kavacık,Esenler diyorum ne diyon aga diyor
18 ekim pazar günü...
Yanlız ben maçı Galatasaraylıların arasında izlersem ve olurda gol falan atarsak oradan sağ çıkamayabilirim.Geçen seneki 2-2'lik maçta Alanzinho golü atınca golll diye sevinç içinde ayağa kalktım fakat bikaç saniye sonra arkamı döndüğümde ortalama 60-70 kişinin olduğu bir mekanda ben hariç 2-3 Trabzonsporlu olduğunu farkettim.Sonra Galatasaray'ın goller geldi falan haliyle bulunduğum ortam çoştu ardından maçta gergin dakikalar yaşanırken Colman'ın golü geldi tabi ben yine biranlık bir dalgınlıkla golll diye ayağa kalktım ve neredeyse herkes büyük bi sinirle bana bakıyordu. Neyseki pek holigan yoktu aralarında herhangi bir olay olmadan atlattım. Ama Alisamiyen'de aynı hatayı yaparsam bu kadar ucuz yırtabileceğimi sanmıyorum.
saha boyutunu bilmiyorum ama 6 ya 6 yada 7 ye 7 yapsak cok daha iyi olur. hele ki kosmayan oyuncular olursa 20 dakika sonra her iki takimda bom bos alanlar bulur macta . bu arada kadikoyde olucak sanirim , ben avrupa yakasinda oldugumdan besiktastan vapurla gecilebilir toplu olarak avrupa yakasindakilerle.