1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: Everywhere Can Be Named As Trabzon For Us [Trabzonspor]

Hybrid View

Avrupa İçin Biraz Zayıf Kalır Bu Kadro Özellikle Şl İçin Uefa Yarı Finali Görebilir Ama Savunma Avrupa Kupaları İçin Çok Yetersiz Bu Savunmayla Pek Başarılı Olunmaz En Fazla Gruptan Çıkar Tüm Potansiyeli Zorlayarak Çeyrek Görebilir. Dediğim Gibi Bikaç Şöyle Avrupa Ayarında Oyuncu Katılırsa Takıma O Zaman Avrupada Söz Sahibi Oluruz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Şampiyonluk yakışmış.Artık avrupada birşeyler bekliyebilirmiyiz?=)
    Kupa felan alamayız ancak yediğimizden çok atarsak belki.

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Avrupa İçin Biraz Zayıf Kalır Bu Kadro Özellikle Şl İçin Uefa Yarı Finali Görebilir Ama Savunma Avrupa Kupaları İçin Çok Yetersiz Bu Savunmayla Pek Başarılı Olunmaz En Fazla Gruptan Çıkar Tüm Potansiyeli Zorlayarak Çeyrek Görebilir. Dediğim Gibi Bikaç Şöyle Avrupa Ayarında Oyuncu Katılırsa Takıma O Zaman Avrupada Söz Sahibi Oluruz
    Çok uraştım ama alamdım ki admalr sürekli fiyat artırdı sinirimi bozdular almadım bende arada bir kacarı geri çekip ilerdi farklı kombinasyonlar denicem işede yarar sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabzonspor 2009-2010 kadrosu

Bu sezonki ideal kadro bu bu kadro ile elimizden gelen herşeyi yapacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süper lig 1.hafta

İlk haftada alışma süreci yaşayan kadromuz ile Kayseriyi eli boş geri yolladık.

Süper lig 2.hafta

Müthiş bir futbol ile 3 puanı 3 golle aldık.Bu yılki gücümüzü herkese gösterdik.

Şampiyonlar ligi

Kuralar çekildi ve gurup belli oldu.Nispeten zor bir gurup oldu ancak iç sahada 7 dış sahada ise 3 puan hedefliyoruz bunu başaracak güce sahibiz.

Türkiye kupası

Seri başı olduğumuz kuralrdan kolay bir gurup geldi.Genellikler gençleri oynatacağım ama burdan çıkarız.

Mesaj Yetkileri