Korsanın önüne hiçbir şekilde geçemezler bence. Olduda geçti diyelim bence oyunun popilerliği çok büyük bir düşüş yaşar. Sadece parası olanlar oyunu alabilir. 1-2 yıl sonra oyunun adı bile duyulmaz hale gelir.
Korsanın önüne hiçbir şekilde geçemezler bence. Olduda geçti diyelim bence oyunun popilerliği çok büyük bir düşüş yaşar. Sadece parası olanlar oyunu alabilir. 1-2 yıl sonra oyunun adı bile duyulmaz hale gelir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Last edited by Nedvedmania : 03.Ekim.2009 at 22:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Birde heryerde orjinal oyun bulunmuyor korsan almış yürümüş ben orjinal alıyım diyorum ama kredi kartıyla değil peşin.Sakaryada peşin satılan bir yer bilen var mı?Yada ortakta olabilirim 5 kişinin arasına
Last edited by makalele81 : 04.Ekim.2009 at 00:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Benim korsanla onla bunla işim yok her sene olduğu gibi yine orjinal olarak alacağım oyunu ama ben Steam kullanmak istemediğim için kutulu oyun alıyorsam bana STEAm'ı kullandırmayı zorunluluk olarak göstermemeli eğer gösteriyorsa sonuna kadar saçmalıktır.
90 lira para verip oyunu allacağım ondan sonra birde çok seviyormuş gibi zorunlu olarak STEAM'den hesap alıp oturum açağımda o şekilde benim DVD siz oynamam sağlanacak.Bu saçmalığın ağababasıdır. O zaman açıklama yapılsın oyun artık sadece STEAM üzerinden satılacak diye bizde kabul edelim düzgün bir iş yaptıklarını.
Parası olmayan oynamasın olayına gelince bu konunun ucu çok farklı yerlere dayanır saçma sapan konuşup insanların ar damarlarına basmayın derim. Ahlak veya ahlaksızlık kişiselse bunu cezalandıracak makamlar vardır fakat ahlaksızlık olarak nitelendirilen bir olayı ucundan bucağından yapan bir topluluk varsa o topluluk komple ahlaksızdır.
Ha ahlak bunlarla ölçülür mü ? Tabi ki hayır o yüzden kimse burada EKMEK BULAMIYORLARSA PASTA YESİNLER felsefesiyle görüş bildirmesin.
Herkes neyin ne olduğunu gayet açık ve net olarak biliyor zaten.
Bakın resmen fazim ile suçluyorsunuz ve çok ciddi bir suçlamadır.
Birşey soracağım Kültür Bakanlığı ve Emniyet işbirliği yapsa (ki yapması gerekli zamanı geldi de geçti bile) korsan satıcıları toplasa, internet üzerinden korsan dağıtıcılığı yapan bütün siteleri kapatsa (bulabildiğini diyelim...) Siz bu sitelere sadece DNS değişikliği gibi yöntemlerle girebilirsiniz. Bunu da yapabilen sayısı kısıtlıdır. Korsan oyun satın alamıyorsunuz, internet üzerinden indiremiyorsunuz, ne olacak devlet Faşist bir devlet haline mi gelmiş olacak. Korsanı yasakladığı için...
Ben Abooo arkadaşın yazdıklarından "Pis fakirler, oynamayın." gibi bir anlam çıkarmadım, bence açıkça da böyle bir anlam içermiyor zaten. Hepimiz farkındayız korsan suç ise bununla mücadele edecek merciler vardır ve gerekeni zaten şimdi olmazsa daha sonra yapacaklardır.
Ve korsan kullanan insanlara da önyargılı yaklaşmayalım lütfen. İnanın geçerli sebep olmasa insanlar korsan ürün kullanmaz. Kaçak mazot kullanmaz, kaçak et kullanmaz. Bunları yapmayı göze alan insanların geçerli sebepleri vardır. "Korsan kullanmak zorundayım, sözü param var ama i.... olsun diye kullanıyorum anlamında değil, gerçekten korsan kullanmaya mecburum anlamında bir sözdür. "
"FM 2010'u korsan kullanmayalım ama Stalker 10 saatlik bir oyun onu kullanabiliriz." bu da kabul edilebilecek birşey değildir. Sonuçta herşeyi korsan yasal olarak kullanmaya kalkarsak da bunun altından kalkamayacağız.
Bunun bir çözümü yok, korsan kullanım bir sektör olduğu sürece de olmayacak. Hele biz birşeyler üretemiyorsak SI üretti diye de kendi aramızda suçlamalara girişmenin anlamı yok.
Temel amacı hatırlayalım lütfen. Oyuna Türkçe'nin eklenmesi.
Burda bir kişi çıkıp ben korsancıyım. Korsan illegal değildir. Korsan oynarım sizde oynayın tarzı bir yazı yazsa istersen ahlaksız de istersen şerefsiz de ne dersen de birşey demem. Gerçi bu duruda bile söylediklerin kabul edilemez ya neyse.
Burada insanlar maddi durumunun olmadığını o yüzden korsan alacağını söylüyor. Aslında bunuda söylemiyor. Uzaktan ima ediyor. Neden? Sizin bu üslubunuzdan dolayı. İma edince ahlaksız oldu direk söylese kim bilir neler söylersin.
Adamın parası yok korsan alıcam demişse bu kimseyi ilgelendirmez. Birgün biri çıkar sanane kardeşim benim maddi durumumdan ahlak bekçimisin der. Demektede haklıdır.
Başka bir konuda bir arkadaş oyunu alabilmek için okulda yemek yemediğini aç kaldığını yazmış. O çocuğa yarın öbürgün bişey olsa bunun sorumlusu kim olacak. Çacuk belkide senin yazını okudu. Ben ahlaksız değilim aç kalırım gene alırım dedi. Okulunda bayıldı yada allah korusun daha kötü birşey oldu. O zaman ne olacak. Onun durumu yoksa aç kalmasın gitsin korsan oynasın. 14 yaşındaki çocuğu paran yoksa oynama desen nolur.
Bu üslup hiç hoş değil dostum. Bunları seni sevdiğimden yazıyorum. Zaten bu tarz konuşmaların bir faydasıda yok. Sen burda ahlaksız dediğin zaman ne olacak yada daha ileri gitsen, daha ağır sözler söylesen ne olur. Adam korsancıyım yazmışsa sil yazısını 3 hafta banla. İnsanlara hakaret derecesinde sözler söylemek kime ne kazandırır. İbreti alem içinmi yazıyorsunuz bunları. Neyin peşindesiniz anlamadım. 5 kişi birleşip alalım konuları, aç kalıyorum yazıları falan korsan böylemi engellenir yapmayın etmeyin..
Tam sana yakışan bi yorum olmuş şaşırmadım.
Türkiyede ortalama aylık aile geliri: 1.602
Ortalama gideri 1-1.250 civarı
Kalan:600-400
Sence 90 milyonunu bir oyuna vermek çok mu mantıklı bu hesapta ki insanlar için. Bu ortalama gelir. Yoksulluk sınırı ise ; 664,6 YTL, yani bu Türkiyenin %74 ü nü kapsayan bi gelir miktarı.Yani parası olan için artislik yapmak, böyle ortaçağ sınıflandırmaları yapmak gerçekten kolay, biz en çok kişiye nasıl hitap ederiz diye düşünürken, senin yaptıgın davranış hakatten sana çok yakışmış.
Kimseden özür dileyecek değilim.
Korsanı savunan ahlaksızlığı savunmuştur.
Korsan kullanıyorsanız ses çıkarmasınız, susarsınız.Hala savunuyorsanız oturup düşünmeniz gerekir ben ne yapıyorum, özür dilemeli miyim diye.
Özür dilemesi gereken sizlersiniz de farkında değilsiniz.
Olgun, itidalli, her gün bir çok yönetici ile görüşen, neyin ne olduğunu bilen biriyim.Savunduğunuz şeylerin ne olduğuna iyice dikkat edin.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fm'i ve değerli buldugum şeyleri orjinal alırım. Bana sen öğretemezsin neyin ne olcağını. Ahlaksız nedir biliyor musun? İnsanları sınıflandıran ve onlara bilmediği halde bildiği şeyleri savunan ahlaksızdır.
Olgun değilsin, olgun olsan zaten olgunum yazmazsın ki, yazdıgın seylerde cocuk ruhlu biri oldugun belli oluyor. İtidalli ve son çok uzaksın zaten, genelde senin gibilere itidalli değil, gıcık, uçuk, ya da halk dilinde çıkıntı deniliyor. Yöneticilerle görüşmek en son orta okulda yaptıgım bir artislik türüydü. Görüşsem bile belirtmem, neden ihtiyaç duyuyım. Malesef neyin ne oldugunu hala kavrayamamışsın, malesef savundugun şeyleri çok yanlış ve edepsiz cümleler katıp eleştirdiğin için aynı konuda sana katılmama rağmen şuanda o laflarına duydugum antipatiyle yazıyorum bunları. Savunduğumuz şeyleri ben ve benim gibi bi laç kişi elbette biliyoruz. Davranış dersimizi ailemizden alıyoruz biz, malesef gözümde senin gibi değersiz bir insandan alcak değilim. Ve şu çok bilmiş tavırlarını bırak lütfen. Çok bildiğini sanan hiçbirşey bilmeyendir derler ve tam kılıfına uyan bir cümle bu senin için.