Originally Posted by
Baba Hamdi
Böyle bir yorum yapanın "haklı bile olsa", haklıdır ya da haksızdır demiyorum bunu insanlar karar verir, ama ben çok kereler uyardığım üslubuna takıldım Cengiz kardeşimin, böyle bir üslup yakışmıyor, bunun için özür dilemeli, kimseye yakıştırmalarda bulunmaya hakkı yok, düşünüp kendisine yakıştıramadığını anlayıp özür diler, eğer yakıştırıyorsa da diyeceğim bir şey yok.
Konuya gelecek olursam,tamam benim alma imkanım olabilir alırım ve aldım da. Oyun çıktığında elime geçecek.
Ancak;
Şahsi görüşüm değil bu genel görüş,bu oyuna 90 lira da fazla 60 lira da 43 lira da.
Şu açıdan diyodum,oyunun 5 e bölünme ve daha çok kişiye korsan kullanımsız yayılma ihtimali ile oyunun fiyatı normal sayılabilirdi, tabi burda firmanın uslubunu eleştirmek lazım, satarsam kişiye satarım 5 kişiyi bulan bulur bulamayan bulamaz havasındaydı, forumlarında da geçen yazılar zincirlerinde de var bu. Şimdi de dvd takılı olma şartı koştular. Yani "eğer" oyunun 5 'e bölünme ihtimali olmazsa bu oyunu fiyatı tek kişi için bu ülke standardlarında 43 -90 arası bir işlem görecek.
Kusura bakmayın ama o kadar uygulamalı oyunlar varken bu oyuna tek başına o kadar para çok fazla.
Ama bakalım belki yine böldürme yolu yapmışlardır.Yapmamışlarsa burda kimsenin kimseye böyle al şöyle al demeye hakkı yok. Burda tepki gösterilmesi gereken asıl firma. Çok fazla firma avukatı olunmuş durumda bazı kişiler tarafından.Olayın 2 tarafına bakılmıyor.
Bunu herkes için demiyorum tabi.