Korsana karşı bir gelişme yapacaklar ama bu nasıl sonuç verecek görmeden bilemeyiz herhalde. Geçen sene aktivasyonun kırılması sanırım kolay olmuştu ki sistemi değiştirmişler.

Tek kişinin oynaması ve fiyatın 90 lira olması, sürekli DVD'yi mi takacağım diye bu seçeneği seçmeyenleri STEAM'e yönlendirme çabası bu gelişmeler diye düşünüyorum. 60 lira ama maliyeti daha az, kazançları daha çoktur muhtemelen.

Türkiye'de 5 ortak sebebiyle atılan imzaların da az olduğunu düşünmüyorum, bu kullanım kaldırıldıysa satışlar elbette imzaya göre az olacaktır. Biz yapabileceğimizi yapmaya çabalıyoruz ama onlardan karşılık göremiyoruz. Gelişmeleri merakla bekliyorum, STEAM üzerinden daha fazla satış yapabilmek için yapılmış gibi duruyor ama beklentilerini karşılayacak mı belli olmaz?

10 bin rakamına bu şartlarda ulaşılmayacaktır ki bu şartlar olmasa da ulaşılacağını sanmıyordum. 10 bin sayıya ulaşılmasa da biz kendi adımıza çabaladık, elimizden geleni yapmaya çalıştık, bu çabaların üzerine de yapımcı bize bir şeyler sunmazsa, bundan sonra böyle girişimler için çabalayanlarda aynı istek, heves kalır mı bilmiyorum?