Küçükken mahallenin abileriyle maç yapıyorduk bende ufacık boyuma rağmen kaleciyim bir pozisyon oldu abiler sinirlendi bayaa sonra bir şut geldi benim koruduğum kaleye uçtum topu çıkardım ama bileğim çatladı ve acıdan öldüm resmen ama ilginç olanı bileğimin o kadar ağrımasına rağmen abilere topun gol olup olmadığını birkaç kez sormam oLdu
Yine küçükken 8-9 yaşındayken kardeşim çekiçle arabalarını kırıyordu ben buna kızdım dedim işte kırma falan o bana bağırdı küfür etti falan ve evdeki olay kafama çekicin inmesiyle son buLdu birkaç gün sonra yine benzer olaydan yine kafama çekiç yemiştim
Yine kardeşimla aramda geçen bir mesele PC paylaşımını bir türlü yapamıyorduk ki halada yapamıyoruz yakın zamanda LapTop'ım gelirse biter bu çarpışma büyük ihtimalle o zaman LCD ekranım yok normal büyük ekran vardı bildiğiniz üzere onların önü cam kardeşimi zorla PC'nin başından kaldırdım o da odada duran penseyi bana fırlattıtabi ben ani bir refleksle eğilince monitörün camda delik oluşmuştu ama zarar gelmemişti fazla
![]()