1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Oyunu korsan almak kötü ve gerçek yüzümüz ise bunu görmek için böyle bir kampanyaya gerek yok. Hiç kimse keyfinden korsanı tercih etmiyor. Kimse korsan oyunun sorunlarıyla uğraşmak istemez. Açıkçası bana gidip arayıp korsan almak, internetten orjinal almaktan daha zor geliyor, parası dışında. Ancak, insanlar bir mecburiyet içinde. Bununla birlikte, eğer SI, Türkiye'deki oyuncuların yeterli satış rakamına (10.000) ulaşması sonucu, biz Türk kullanıcılara haksızlık yaptığını anlarsa sizce anladığıyla mı kalmalı?
    Yukarida yazdigimi farkli algiladiniz saniyorum.

Oynayanlar, oyun Ingilizce olmasina ragmen bu kadar cok ise, ancak satin almaya gelince once Turkce'nin cikartilmasi gerektigi bahane ediliyorsa zaten bu mazereti bildirenin amaci isi yokusa surmektir.

Fiyatlandirma ise ayri bir konu. 200 bin kisinin hepsinin orjinal almasi beklenmiyor. Bunun %5'lik bir oranindan orjinal alimi bekleniyor.

Yani bir bakima gecim sikintisi icinde olanlardan bir beklenti yok, burada bazilarinin insanlari cok fakir gostermeye calisan yazdigi gibi degil yani. Umut edilen, 200 bin kisinin arasinda oyuna para verecek gucte olan 10 bin kisinin cikmasi. Cikarsa belki de oynayan 200 bin kisinin hepsi yararlanacak bundan. Ancak yuku tasiyacak 10 bin kisinin cikmasi gerekli. Ben sahsen bu yuku tasiyacak 10 bin kisinin olmadigina inanmiyorum. Tereddutum, bu 10 bin kisinin oyuna para verip vermeyecegi. Vermezse de, demek ki FM sanildigi kadar cok sevilmiyormus ulkemizde.
    Last edited by perpetua : 10.Ekim.2009 at 18:48

Mesaj Yetkileri