Originally Posted by
anilton
Holosko'nun profilinide genel anlamda başarılı buldum...
Birkaç özelliği hakkında yazmak istiyorum;
Holosko'nun iyi orta açtığını düşünmüyorum.Yani 12 olacak kadar bile iyi değil.Daha doğrusu ben Holosko'nun orta açtığını görmüyorum.Holosko çizgide oynadığı zaman orta açmaktan çok içe katedip gol arayan,savunma arkasına koşular yapan bir oyuncu.Orta açma 10 olabilirdi...
Holosko'nun hem hızlı hemde nispeten güçlü olması onu diğerlerinden farklı kılan özelliklerden bir tanesi.Ama Holosko'nun dengesinin 17 olduğunu düşünmüyorum.15'i geçmez bana göre...
Holosko ligde bitiriciliği en iyi olan oyunculardan biridir bana göre.Bu konuda çok iddalıyım.15 ya da 16 bekliyordum bitiriciliğini.Holosko'nun hem Manisa'da hem Beşiktaş'ta bütün golleri tek tek inceleyelim.Hepsi bilerek,uzak noktalara,kalecinin uzanamayacağı alanlara,köşelere yapılan vuruşlar sayesinde oluşmuş goller.Eğer bu görüşe katılmayan,karşı çıkan varsa LİGTV'nin sitesinden girip bütün Holosko gollerini izleyebilirler.Holosko'nun kolay kolay gol kaçırdığını gören var mı?Holosko az pozisyona girer ama atar...
Holosko çok orta açmıyor fakat bunu aktarabileceğimiz bir bölüm yok. Açtığı zaman fena açmıyor o yüzden 12 verdik az orta yapıyor diye düşürmek mantıksız olur. Fiziksel açıdan iyi olduğunu düşünüyorum 17 balance idealdir geniş alanda etkili dribblingler yapabilmesinin en büyük nedenlerinden biri de omuzomuza da dengesini koruyabilmesidir. Finishing olarak tekrar gözden geçirebilirim gerekirse arttırırm.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..