1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Arda Turan

Hybrid View

Nesil
    2006

Bence Arda'nin profili mukemmel olmus iki ozellik disinda. Dribbling ve Crossing tam tersi olmaliydi yani Dribbling 14 Crossing 17. Ben hic bir zaman Ardanin bos bir alanda alip 17 ozelligi hakedecek kadar topu surdugunu gormedim. Tabiki hizinin yuksek olmayisinin etkisi var ama bana Dribbling deyince aklima bir Holosko,bir Ugur Boral yada bir Keita geliyor. Ardanin iyi top suruyor gibi gozukmesi Tekniginin etkisi. Yada ben dribblingin anlamini cok iyi bilmiyorum.

Ayrica bastada belirttigim gibi Arda gercekten cok basarili isabetli ortalar yapiyor, Sabrinin Crossingi 13 Ardaninki 14 . Sizce hangisi eksik veya fazla?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Bence Arda'nin profili mukemmel olmus iki ozellik disinda. Dribbling ve Crossing tam tersi olmaliydi yani Dribbling 14 Crossing 17. Ben hic bir zaman Ardanin bos bir alanda alip 17 ozelligi hakedecek kadar topu surdugunu gormedim. Tabiki hizinin yuksek olmayisinin etkisi var ama bana Dribbling deyince aklima bir Holosko,bir Ugur Boral yada bir Keita geliyor. Ardanin iyi top suruyor gibi gozukmesi Tekniginin etkisi. Yada ben dribblingin anlamini cok iyi bilmiyorum.

Ayrica bastada belirttigim gibi Arda gercekten cok basarili isabetli ortalar yapiyor, Sabrinin Crossingi 13 Ardaninki 14 . Sizce hangisi eksik veya fazla?
    Arda'nın driblingi yerinde olmus , topla cok iyi hareket edebiliyor zaten teknigi oldugu için cok cabuk sürebiliyor topları.

Yalnız ben Arda'nın 17 crossingi hak edecegini sanmıyorum , Çünkü Arda bazen cok müthiş ortalar yapsada genel olarak soldan içeri katederek içeri ters toplar atıyor hatırlarsanız Es-Es macında yaptıgı bütün ortaları kaleci İvesa almıstı bunun yanında topa istedigi gibi kavis veremiyor bazen Arda cok sert ortalar yapıyor , son derece yerinde bu özellik.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri