-
Uzaktan şut özelliği 10 düşük gibi gözüküyor ama uzaktan attığı gol sayısı düşünüldüğünde bu dengeyi kurmak için gayet akıllıca verilmiş bir değer diye düşünüyorum. PM olarak shoots with power eklenebilir bu dengeyi daha iyi sağlamak için.
İkinci olarak değinmek istediğim, oyuncuların özelliklerini Süperligimizdeki performanslarına göre değerlendirmemizin yanlış olduğunu düşünüyorum.
Markaj 16, top kapma 15, pozisyon alma 18, konsantrasyon 18, önsezi 17, güç 16, denge 15. Bunlar mükemmel defansif özellikler. Bunların yanısıra; pas 14, karar verme 15 özellikleri ve belki bazılarınızın gözünden kaçan PM'leri (preffered moves) ile Ernst bence gerçeğe çok çok uygun bir şekilde yansıtılmış.
PM'leri bir hatırlatayım; basit kısa pas oynar. gol atmayı denemektense daha çok pas vermeyi (asist) tercih eder. derinlemesine paslar atmaz. Yani aynen gerçeğe uygun bir şekilde gayet basit ve garanti paslarla oynayan bir oyuncu profili yaratılmış. Ben kendi adıma tebrik ediyorum.
Ernst bu profille, çok iyi savunma yapabilir ve kazandığı topları gayet olumlu kullanabilir.
Bide argues with officials (hakemlerle tartışır) PM'i gördüm. Ona pek katılmıyorum. Hele ki elimizde Hasan Şaşi Emre Belözoğlu gibi örnekler varken
NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
Mesaj Yetkileri