Alex' in rakiplere sürekli taban girdiğini, aynı zamanda hakemlere istisnasız her maç itiraz ettiğini unutuyorsunuz. Alex saha dışında çok beyefendi olabilir ama aynı beyefendiğiliği saha içinde gösteriyor diyemem. Konsatrasyon biraz artabilir. Alex' e verilen şuttan ziyade pas atar ppm' si ilk başta gereksiz görülebilir ama maç motorunda bam güm vurmak yerine müsait arkadaşını bulmaya çalışmasını göreceksiniz.

Alex bu sezon 8 maçta 3 sarı kart gördü. Alex gibi 0 defans yapan bir adamın bu kadar kart görmesinin bir sebebi olmalı ki çoğu pozisyonlarda kart göstermeye çekinen hakemlerimiz var.
Haklı olabilirsiniz. Ben genelde diğer oyuncularla kıyaslayarak değerlendirme yapıyorum, ondan dolayı yanılıyor olabilirim. Bi tek şut yerine pas olayına katılmıyorum. Dediğiniz tabi ki doğru, bam güm vurmak yerine müsait arkadaşını bulmaya çalışıyor ancak gol pozisyonlarında kaleyi gördüğünde vurması gerekiyorsa vuruyor. Mesela Arda vurabileceği pozisyonda bile önce pas vermeyi düşünüyor, o açıdan demiştim. O pm'de kastedilende bu benim bildiğim.