hile hurda ile işim olmaz.
s. defour, skjelbred gibi iyi göbek oyuncuları aldım, çok da verimli oynadılar.
gereksiz tüm oyuncuları sattım, devre arasında 8-9 m pound param vardı. iyi gidişattan dolayı yönetim bütçeyi 25 m pound civarına çıkardı. ben de taksitle c.rodriguez'i aldım porto'dan.
defans hattı zaten harika. Bassong, coloccini, taylor, enrique...
velhasıl kelam ilk yıl güzel transferler yaptım ve ligi 2. sırada bitirdim.
ardından yeni bir başkan adayı çıktı ve çok büyük paralar vaadetti.
gutierrez, martins, owen, skjelbred vs. gibi oyuncularım iyi performans gösterdiler ve yüksek paralara sattım.
onlardan gelen parayı hemen kullandım dzagoev, hulk, mattock, balotelli, d.santon gibi adamlar aldım. sonra kulübü ile sorunlar yaşayan ribery dikkatimi çekti. gözlemci yolladım bana gelebileceğini söyledi. 16 m gibi çok komik bir rakama bayern münih'in ribery'i bırakacağını görünce hemen zıpladım ve ufak tefek pazarlıkların ardından 18 m pounda ribery'i de aldım.
transfer sezonu bitti, 2. sezona başladım. başkan t. sezonu bittikten sonra seçildi ve 120 M pound civarında bir transfer bütçesi verdi.
ingiltere'deki gözlemcim gerrard'ın gelebileceğini söyleyince 45 milyon pound peşin paraya efsaneyi kadroma kattım.
ardından 50 m pound civarına benzema'yı aldım.
gözümü 37 milyon pounda serbest kalma maddesi bulunan messi'ye diktim.
gözlemci yolladım. gelmez ama belki bir ihtimal gelebilir gibisinden bir rapor getirdi bana.
4-5 tekliften sonra maradona'nın veliahtını da ikna etmeyi başardım. paranın gücü saolsun.
ardından bu efsane kadromu arkadaşlara (iLker, turgay vs.) gösterdim ve "o defans hattı ne la öyle" tepkisini aldım. bende 3. yılımın başlangıcında sattığım oyuncularla birlikte yaklaşık olarak 160 milyon pound civarındaki bütçemle ramos ve chiellini'yi kadroma kattım.
....
diye gitti kariyer.
en ufak hile yapmadım, zaten fantazi olsun diye açmıştım bu kariyeri. hedefime de ulaştım para babası başkanımın sayesinde.
kariyeri de özetlemiş oldum...
lütfen tanımadığınız biri hakkında olumsuz ithamlarda bulunmayın..
sorun önce, tatmin edici cevap alamazsanız olumsuz fikrinizi söyleyin...
mesajlarınızı uzun süredir foruma giremediğim için yeni farkettim.
sağlıcakla kalın