1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: İşte Derbinin Faturası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    tonlarca şişe suya 5 maç seyircisiz. İki şişe var ortada, zaten biri hadi yere düşüyori, hakemin kafası yarılıyor 2 maç ceza.

Zamansız alınan ilaçlar işte...
    5 mac ceza değildi hatta o maç aldıkları 4 mactı.1 macı daha önceden ettikleri küfür için verilmişti ona bile cok diyenleri hatırlıyorum.Ayrıca ayıp yahu bu ülkede sadece bizim oyuncularımız kamera görüntüleriyle ceza alıyolar herhalde keita kasımpasalı oyuncuyu bi kac kez yumrukladı sarı kart gösterdi hakem baska hiç bi ceza yok yıl aynı yıl federasyon aynı federasyon! hakan balta golden sonra el hareketi cekiyo benzerini volkan yaptı diye kac mac ceza almıstı sormak gerek!

sonra bu sitenin en üst düzey yetkilisi cıkıyo kafa yarmaya 2 mac iyiymiş diyo böyle yöneticilige de tebrikler...Toplasan gsnin bi kac yıl önce bize attığı şişelerin 30da 1i atılmamıştır sahaya ki bu maçta hepsini fenerbahce seyirciside atmamış keitanın kafasına gelMEyen sişenin gs tribününden atıldıgını herkes biliyo artık..
    Ben ceza cok demiyorum 2 mac normalde bilica 3 alıyosa keita kasımpasa macından sonra hakanda bu mactan sonra ceza almalıydı.ya da aynı federasyon diyarbakıra bu olaylarla karsılastırıldıgında 4-5 maç ceza vermeliydi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by sananes View Post
    sonra bu sitenin en üst düzey yetkilisi cıkıyo kafa yarmaya 2 mac iyiymiş diyo böyle yöneticilige de tebrikler...Toplasan gsnin bi kac yıl önce bize attığı şişelerin 30da 1i atılmamıştır sahaya ki bu maçta hepsini fenerbahce seyirciside atmamış keitanın kafasına gelMEyen sişenin gs tribününden atıldıgını herkes biliyo artık..
    Ne olacak? adamın ölmesini mi bekleyecektik? ayrıca ben gs birşey yapmadı mı dedim? cevap bulamayınca "yönetici de bunları mı yazıyor" gibilerinden şeyler buluyorsunuz ya da eskilere dönüyorsunuz. ee ben de döneyim eskiye gerets'in mondragon'un, eser özaltındere'nin kafası da yarıldı orada. sen de bana tekrar ali sami yen'de şunlar oldu de. böyle tartışma kısıra bağlasın. çünkü başka bir muhabbet bilmiyoruz toplum olarak.

"herkes biliyor artık"mış bir kere de çuvaldızı kendine batırmayı deneyen yok tabii.

2 maç ceza az bence evet. en üst düzey yönetici olmam kendi fikrimi söylemeyeceğim, savunamayacağım anlamına mı geliyor senin için?

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    bana kalırsa en ağır cezayı Arda ile Cristian almalıydı.
    aynen maç konusunda da yazmıştım bu iki oyuncuya ne ceza gelecek diye. bence komik. keita'ya da az ceza gelmiş.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    tonlarca şişe suya 5 maç seyircisiz. İki şişe var ortada, zaten biri hadi yere düşüyori, hakemin kafası yarılıyor 2 maç ceza.

Zamansız alınan ilaçlar işte...
    Serkan, sahada iki şişe su var demen beni şaşırttı. tamam ali samiyenle karşılaştırılamayacak kadar az vardı ama 2 tane de değildi yani.

Quote Originally Posted by sananes View Post
    keitanın kafasına gelMEyen sişenin gs tribününden atıldıgını herkes biliyo artık..
    hayırdır şişe atılırken gs tribününde miydin yoksa sizin taraftar topluluğunuzun sitesinde uyduruk bir video gördün diye mi bunları söylüyosun?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    hayırdır şişe atılırken gs tribününde miydin yoksa sizin taraftar topluluğunuzun sitesinde uyduruk bir video gördün diye mi bunları söylüyosun?
    Bende inanmıyorum, kalkıpda bir Galatasaray'lı taraftar, Galatasaray'lı futbolcuya böyle bir madde atsın. Zaten atan adam salatalıkdır, eğer kalkıpda kendi oyuncusuna atıyorsa caçık olmuştur daha ne diyeyim. Bu tarz kişileri kalkıpda tartışıp, kalp kırmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne Fener'e 2 maç seyircisiz oynama cezası bekliyordum,ne de Bilica'ya 3 maç ceza.Bu federasyondan Keita'ya 5 maç ceza vericek diye bekliyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Ne Fener'e 2 maç seyircisiz oynama cezası bekliyordum,ne de Bilica'ya 3 maç ceza.Bu federasyondan Keita'ya 5 maç ceza vericek diye bekliyordum.

ohooo... Böyle subjektif beklentilere girilecekse o zaman ben fenere 10 maç saha kapatma, cristina 7 maç ceza, bilicaya 10 maç ceza, aziz yıldırıma 6 ay hak mahrumiyeti, Ketia'ya onur belgesi ve arda'ya üstün hizmet madalyası beklerim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri