Originally Posted by
SerKaN
tonlarca şişe suya 5 maç seyircisiz. İki şişe var ortada, zaten biri hadi yere düşüyori, hakemin kafası yarılıyor 2 maç ceza.
Zamansız alınan ilaçlar işte...
5 mac ceza değildi hatta o maç aldıkları 4 mactı.1 macı daha önceden ettikleri küfür için verilmişti ona bile cok diyenleri hatırlıyorum.Ayrıca ayıp yahu bu ülkede sadece bizim oyuncularımız kamera görüntüleriyle ceza alıyolar herhalde keita kasımpasalı oyuncuyu bi kac kez yumrukladı sarı kart gösterdi hakem baska hiç bi ceza yok yıl aynı yıl federasyon aynı federasyon! hakan balta golden sonra el hareketi cekiyo benzerini volkan yaptı diye kac mac ceza almıstı sormak gerek!
sonra bu sitenin en üst düzey yetkilisi cıkıyo kafa yarmaya 2 mac iyiymiş diyo böyle yöneticilige de tebrikler...Toplasan gsnin bi kac yıl önce bize attığı şişelerin 30da 1i atılmamıştır sahaya ki bu maçta hepsini fenerbahce seyirciside atmamış keitanın kafasına gelMEyen sişenin gs tribününden atıldıgını herkes biliyo artık..
Ben ceza cok demiyorum 2 mac normalde bilica 3 alıyosa keita kasımpasa macından sonra hakanda bu mactan sonra ceza almalıydı.ya da aynı federasyon diyarbakıra bu olaylarla karsılastırıldıgında 4-5 maç ceza vermeliydi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly