Quote Originally Posted by MeMo View Post
2 maç abartı olmuş.Bilica'yla Keita'nın aynı cezayı alması ise skandal.
bence 2 maç az bile olmuş çünkü sahaya atılan maddeler az olursa 2 maç, çok olursa 5 maç diye bir kural yok... hakemin kafasını ayrdınız hala 2 maç az diyorsunuz yaw bizim sulu maçta 5 maç ceza aldıgımızda herkes haklı karar diyordu
Quote Originally Posted by tarikko View Post
Bilica ile Keita nasıl aynı cezayı alırlar..Yazık...
ikisi de yumruk attı.. ısrarla kurallarda yumrugun şiddetini tartışıyorsunuz ikisi de kasti bir hareket yaptı ve ikisi de aynı cezayı aldı... Bilica şimdi içinden belki de "ulen keşke ben de hızlı sallasaydım" demiştir
Quote Originally Posted by THEFM View Post
Adaletsiz bir karar olmuş. Bilica daha az almalıydı yada Keita daha çok almalıydı. İkisinin şiddeti çok farklı..

Bilica saçından tutmaya çalışıyor fakat başaramıyor. Tam tokat ta sayılmaz ama kafasının üstüne vuruyor. Ama yumruk kadar sert değil.
yumrugun sertliğine göre verilmiyor cezalar maalesef

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
Skandal Resmen Bilica İle Aynı Cezayı Vermişler Keitaya Verecektin 5 Maçı Sinan Şamil Samdan Bile Sert Vurdu
yukardakiyle aynı cevap

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
Görüntülerde bilicanın içinde olduğu olaylar yaşanırken hakemin olayları gördüğü çok açık. Buna rağmen olay yerinde hakem kart vermemesine rağmen TV görüntüleri ile o karışıklık içinde bilicayı süper mi süper sezip ona keita ile aynı cezayı veren federasyonu kutluyorum. (!)
Ayrıca seyircisiz oynama 1 maça düşer diye tahmin ediyorum. Düşmezse bile en azından biri saha kapama olmalı. Fener dışında her takım süperlig de takımı olmayan şehirlerde maç yaptı bu sebeple.. Fenere neden seyircisiz oynama geliyor ?
hakemler bunun açıklamasını maç öncesinde kart verilmiyor diyerek yapmışlardı... Bence eğer bir hata varsa o da arda ve cristian'ı cezasız geçmektir... onun dışındaki tüm kararlar bence dogru FB 2 maç seyircisiz oynama cezasına da yatıp kalkıp dua etsin...