-
Bahsi geçen haberin doğru olduğuna bende inanmıyorum..Yani durup dururken niye Ömer Aşık'a böyle söylesin..Tamamen hayal ürünü bir konuşma olduğu düz mantıkla bile hemen belli oluyor..
Ama benim kabullenemediğim şu..Teşbihte hata olmaz:Sen bir savaş yapıyorsun ve zafere bir adım kalmışken,en güvendiğin askerlerden birisi düşman karargahında yabancı subaylarla pazarlık yapıyor,görüştüğü tesbit ediliyor..Mirsad bu davranışı sergiledikten sonra Ömer Aşık'a o sözleri söylemiş veya söylememiş;çok önemli değil..
Malesef takımda tek alternatifsiz oyuncu Mirsad..Rasim 4 numara için yetersiz..Esasen Semih,Ömer Aşık ve Oğuz center pozisyonunda oynuyorlar..Özellikle hücumda bir arada oynadıklarında aksıyorlar..Son Cumhurbaşkanlığı kupası maçında Emir'i o bölgede denedi;maçı verdik..Eğer Enes Kanter üçkağıtçı menejerlerin gazıyla Amerika'ya kaçmasaydı Mirsad'ı gönül rahatlığı ile takımdan gönderebilirdik ama şu durumda ona çok ihtiyaç var..(Gerçi Tanjeviç takımın başında olduğu müddetçe bu sene de şampiyonluk çok zor ama..)
Protesto yöntemine gelince..Elbette takıma zarar vermeyecek şekilde daha değişik bir yöntem bulunabilir..Ama bence sadece ilk periyotlarda tepkiyi hakediyor..
Mesaj Yetkileri