Emeğinize saglıkBen Sivok'un bu profilini biraz düşük buldum.Bence Sivok cok iyi pozisyon alan bir oyuncu.13 değerini az buldum bence 16 yı hakedıyor.Marking 15 olabilir bence çünkü eger kafasını ozel olarak markaja verirse gercekten markaj konusunda cok ıyı ısler basarabılen bır oyuncu.Örn:ManU. macında rooney e yaptıgı markaj.Pesinden bir an bile ayrılmadı ve etkisiz hale getırdı.Tacklıng de 15 ı hakedıyor cunku sıvok sert de olsa iyi tackling yapan bir oyuncu.Tamam sarı kart goruyor foul yapıyor ama tacklıngı ornegın bır servete nazaran daha cok denıyor.Tabi ki foul yapacak sarı gorecek..Cok guclu bır oyuncu degıl o yuzden rıdvanın da dedıgı gıbı tacklıng ve posıtıonıng ıle yapıyor defansı daha cok.Ve son olarak sivok eskıden asıl mevkısının dmc olmasına ragmen mustafa denızlı onu dc ye koyunca gayet ıyı oynadı.Bunun en buyuk nedeni bence positioningtir.Nerede durmasını bılıyor.En basitinden Servetten Gökhan Zan dan daha iyi biliyor ozellikle positioning in arttırılması gerektıgını dusunuyorum.Siz ne dersiniz?

Ben Sivok'un bu profilini biraz düşük buldum.Bence Sivok cok iyi pozisyon alan bir oyuncu.13 değerini az buldum bence 16 yı hakedıyor.Marking 15 olabilir bence çünkü eger kafasını ozel olarak markaja verirse gercekten markaj konusunda cok ıyı ısler basarabılen bır oyuncu.Örn:ManU. macında rooney e yaptıgı markaj.Pesinden bir an bile ayrılmadı ve etkisiz hale getırdı.Tacklıng de 15 ı hakedıyor cunku sıvok sert de olsa iyi tackling yapan bir oyuncu.Tamam sarı kart goruyor foul yapıyor ama tacklıngı ornegın bır servete nazaran daha cok denıyor.Tabi ki foul yapacak sarı gorecek..Cok guclu bır oyuncu degıl o yuzden rıdvanın da dedıgı gıbı tacklıng ve posıtıonıng ıle yapıyor defansı daha cok.Ve son olarak sivok eskıden asıl mevkısının dmc olmasına ragmen mustafa denızlı onu dc ye koyunca gayet ıyı oynadı.Bunun en buyuk nedeni bence positioningtir.Nerede durmasını bılıyor.En basitinden Servetten Gökhan Zan dan daha iyi biliyor ozellikle positioning in arttırılması gerektıgını dusunuyorum.Siz ne dersiniz?