Ayhan İçin Söylenenlere Katılıyorum.Bizzat Benim Oyunumda Lyon Kendisine Teklif Yaptı (6 Mil€).Bende 10 İstedim Fantazi Olsun Diye.Vazgeçtiler.Daha Sonra Porto 7.5 Verdi.Lyon Tekrar 7'lik Bir Teklif Yaptı,8,25 İstedimİkisinden De.Ama Bir Şartım Vardı.Transfer,Sezon Sonu Olacakdı.Her İki Takımda Ücreti Kabul Ettiler Ve Bizim Ayhan Lyon(!) İle Anlaştı.Kendisi Sezon Sounda Lyon'a Katılacak.Bir Diğer Sorunu Da Lincoln'de Yaşadım.Lincoln'ü Satış Listesine Ekledim,Klüplere Önerdim 12.5Mil€'dan,Sadece Milan İstedi,Peşin Verdi Ve Aldı.Milan,Lincoln..(?) Diğeride Gökhan Zan'da Oldu.Değeri 10.5Mil€Kadar Çıktı.Oyunu Save'ledikten Sonra Fantazi Satış Listesine Koydum.Alman Klüpleri Teklif Yaptı,Kiralama Teklifleri.3 Peşin 7 Sonra Civarı Teklifler.Bunu Da Satacak Olsam Oldu Mu Sana 3 Tane Vasat Oyuncudan 8,25+12,5+10,5=31,25€ Gelir.Kimi Sattın Ayhan,Lincoln,Gökhan Zan.Bence Bir Sorun Var Gibi Görünüyor.Üstelik Deniz Naki İçin 8 Mil €'luk Bir Teklifim Ancak Kabul Edildi Ama Bu Sefer De Almanya 2.Liginde Oynayan Adam Galatasaray'a Gelmeyi Reddetti.(!)