1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Oyun Çok mu Kolay?

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

oyunun yapay zekası çok fena değil, Trabzonspor la euro cup ta m.city ile karşılaşınca çok iyi oynadığım maçlaro 3-0 4-0 kaybedebiliyorum, oyun mantığına göre sonuç doğru ama futbol yanlış..

tabi normal oyunda.. bende bazen paylaşım sitelerinde böle saçma başlıklar görüyorum, sonra kadrolarına bakıyorum, sonuç enteresan..

3-4 minyon transfer bütcesi olan takımların kadrolarında 15-20 milyonluk oyuncular.. ee sonuçta Türkiye liginde de kadrosunda 15-20 milyon dolarlık 3-4 oyuncusu olan takımlar avrupada başarı sağlar.

hem böle sansasyon yaratmak için database i yiyor sonra sansaston oldu diye şaşırıyor garip bir durum..

cm oynayın fm yi prostesto edip... ha çok iyi değil belki ama Türk oyuncuların değerini anlamışlar.. ben şahsen eidos taki fm ayrımından sonrailk kez cm oynuyorum çok süper değil ama 25 Lira ve Türkçe tamamı Türkçe o kadar güzel birşey ki bu .. siz de deneyin derim. FM en azından saçma sapan bahaneler üretmez oyunun Türkçe çıkmaması için. CM nin Türk pazarındaki kârından sonra onlar da Türkçe yapar ama hala böyle bu saçma oyuna buglu oyuna devasa para verilirse o zaman asıl Türkçe çıkarılmaz ve düzgün oyun çıkarılmaz. Pazarlama mantığına göre talep olarak cezalandırılması gerekir diye düşünüyorum. Aksine bu forumlarda bocalar dururuz. Tepkini koy Türkiye

Mesaj Yetkileri