-
Ne Atatürkçüyüm diyen liderlere, Ne dindarım diyenlere, Ne ilericiyim diyen insanlara hiç birine güvenmiyorum..
Atatürk gibi sadece vatanı ileriye götürme çabasında olan bir lider dünya üzerinde varmı bilmiyorum ama bizim ülkemizde yok maalesef. Tabiki ülkeyi kendi elleriyle bir bebek misali büyütmüş, 10. yıl nutkundada "Bugün Cumhuriyetimizin 10. yılını doldurduk" cümlesindende anlaşıldığı gibi ülkemizin doğum gününü halka birlikte içiçe kutlayan, diğer devletlere muhtaç olmadan bağımsızca kararlar alabilen bir ülkenin en büyük devrimcisi olan bu güzel insan elbette şuanda gelse ve görse eminim ağlardı. Kurduğu bu ülkenin durumuna ağlardı. Ve günümüzde lider olsaydı şuan AB bizi almak için kapımızda yatardı. Kimbilir ekonomimiz ilk 5, Türk Lirasıda sayılı para b irimleri arasında olurdu.
Allah rahmet eylesin..
Kimse kusura bakmasın ama, sokakta arabaların kornasına basıp kuru gürültü çıkaracaklarına 3 İhlas birde Fatiha okusalar Atamızın ruhunu en iyi şekilde rahatlatmış olurlar. Atatürk ün kornaya, saygı duruşuna ihtiyacı yok.. Dualarımıza ihtiyacı var. Şöyle düşününce 55-60 milyon kişi böyle dua etse, Atatürk ün kabir rahmetle dolar. Arkasında bir millet var, hep birlikte destek, dua olmalı..
Bunuda eklemek istedim.
Mesaj Yetkileri